pewnie widzi ze taty nie ma w domu i mysli ze moze przy mamie troche pobroic!!!Dzisiaj jest tak niemożliw ze juz nie wiem co z nim robić.
hej Marcia ja mam też takie nieregularne,ale mam tak od kilku dni i coś sie nie chce rozkręcićmam od jakiejs 14 ciągle skurcze tyle ze totalnie nieregularne ale ciągle są! może sie cos rozkręci w nocy? fajnie by było!
ja mam bardziej takie skurcze ze napina sie strasznie mocno cała macica i właśnie jakiegoś specjalnego bólu nie czuje! takie dziwne uczucie dołem brzucha ale czy to ból? nie wiemhej Marcia ja mam też takie nieregularne,ale mam tak od kilku dni i coś sie nie chce rozkręcićA te twoje bóle to są takie bardzo bolesne ,czy da sie wytrzymać?
Bo moje to takie jak ne miesiączke
Bedzie miał operację w poniedziałek, mam nadzieje ze do czwartku go wypiszą. Dopóki nie bedzie miał wyników to nic sie powiedziec nie da. Na szczescie na wyniki czeka sie do dwóch tygodni.Co tam wogóle u Maćka?
No włąśnie ja też nie wiem ,czy cos sie zaczyna kręcic,czy tak powinno być.Ja już się zaczyna martwic o małego,co prawda ruchy są i to częste,ale na ostaniej wizycie(w czwartek) miałam juz dojrzałe łożysko i płynu owodniowego też było mniej.Jutro jadę jeszcze na NST i zobaczymy może się zlitują i mnie juz zostawiąale czy to ból? nie wiem
chodziło mi o to właśnie kiedy bedzie miał konkretnie zabieg!!!Bedzie miał operację w poniedziałek, mam nadzieje ze do czwartku go wypiszą. Dopóki nie bedzie miał wyników to nic sie powiedziec nie da.
zobaczymy może się zlitują i mnie juz zostawią,bo to będzie 10 dzień po terminie, ja się nerwowo wykończę przez te szpitale,nigdzie nie chcą mnie przyjać bez akcji porodowej,paranoja jakaś
![]()
tez mam taką nadziejęA wynikami sie nie martw na zapas. bedą dobre zobaczysz!!!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość