hej mamuski
lucy to straszne ... co przydarzylo sie waszemu koledzy!!! masakra co sie teraz dzieje
kasik mam nadzieje ze wreszcie polscy lekarze pomoga vikusi uporac sie z ta skorka..
kasik a zmieniajac temat.. powiedz mi czy ty steryzlizujesz butelki za kazdym razem? i i czy np sterylizator avent nadaje sie tylko do butelek tej samej firmy?bo ja juz zglupialam.uzywam (tzn na razie raz uzylam hih) butelek dr browna i nie wiem czy beda pasowaly..
po takie sterylizacji sa one ok przez 3 godz wiec pewnie lepiej niz gotowac..
moja mam twierdzi ze wystraczy zalac wrzatkiem butelke a sterylizowac od casu do czasu.. ale to kiedys ona tak robila.. a teraz raczej konieczne jest sterylizacja.. i badz tu madra... hihi
u nas tez pogoda masakra od rana byla hihi kumpel przyjechal do mnie na rowerze okolo poludnia przemokniety na mxa i ociekal sobie na naszej wykladzinie hhih
lalo strasznie ale ok 14 zrobilo sie ladnie.. hihi i ruszylysmy z mamcia na spacer.. plan byl.. tylko poczta i do domku. a skonczylo sie na shoppingu 3 godzinnymi
leos grzecznie spal.. poczatkowo obowiazlpwp niespokojny ale dostal smoczka i choc po chwili go wyplul to caly czs grzecznie spal i pozwalal nam buszowac po sklepach hihi
ja daje mu smoczka tylko wtedy.. a tak to nie przyzwyczajam bo on nie wydaje sie tesknic za nim..
zaraz po przysciu do domu nakarmilam cyckiem i ruszylismy wszyscy znow na zakupki.. tym razem do asdy hihi
maly grzeczniutko drzemal hihi anioleczek moj kochany.. wybaczyl mamusi nawet 30min spoznienie z karmieniem hhi dzielny maluszek a ja wyrodna matka po raz wtory hehe
a zaomnialam sie pochwalic ze dzis w naszej lokalnej gazecie watford obserwer jest zdjecie naszego leonka hihi
dzis w nocy juz mi sie snilo.. ze pomylili imie i podpisali go stefan zamiast leon
a w ogole to jakas nieprzytomna wstaje w nocy hih budzik dzwoni na karmienie a ja nie czaje bazy.. i cala noc wydaje mi sie ze go karmie.. budze sie i szukam malego na cycku a on w lozeczku lezy
dobra to zmykam lekko mieszkanko ogranac bo jutro rano wpadaja znajomi z dwuletnimi blizniakami z birmingham na xcaly dzien hihi oj bedzie sie dzialo.. jak pogoda nie dopisze to maluchy dom nam rozniosa hihi
dobrej nnocki papa
[ Dodano: 2007-07-20, 23:41 ]
jasnie pani zycze szalonej imprezki weselnej.. my w tym roku dostalismy 4 zaproszenia i z zalem odmawialismy .

bo wszystkie w polsce,, hihi
ale mamy leonka...