Takie zabawki są najlepsze.
MARGARITA - mi pediatra powiedziala, zeby samych sloiczkow nie podawac, bo maja zbyt gladka konsystencje i potem dziecko bedzie mialo problemy z gryzieniem. No i mysle, ze warto dodawac te kasze manne do jedzonka tak,jak zalecaja lekarze...dziewczyny tak czytam te artykuły o tym jedzeniu i zastanawiam się czy podając Majce same słoiczki nie robię jej krzywdy???
Powinnam podawać jej coś jeszcze?????????
jakie na przyklad??GIE ale sloiczki powyżej 6 m-ca nie maja już gladkiej konststencji, mają grudki, pisałam wam o tym chyba
racja, kiedys trzeba bedzie zaczac.. ja moze zaczne laczyc te idealnie gladkie sloiczki z moimi przecierami.. tak, zeby wiecej bylo gladkiego niz grudek ...hmm, nie wiem, jeszcze mam czas, zeby o tym pomyslecSHOO - masz racje, nie ma co na sile wpychac dziecku innego jedzenia, jesli sie krztusi i wypluwa - dlatego i ja spasowalam na podawaniu Zuzi tych moich recznych wynalazkow... ale trzeba bedzie w jakis sposob zaczac podawac dzieciom jedzonko i innej konsystencji, niz gladka...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość