suprrrr, my w przyszły piątek zaczynamy z jabłuszkiema ja dziś dałam synkowi łyżeczkę jabłuszka Gerbera ze słoiczka i widać było, że mu smakowało
ja w nosidelku woze lub gondoli[ Dodano: 2009-04-17, 19:08 ]dziewczyny ja mam takie pytanie. zaczelyscie juz wozic wasze maluszki w foteliku samochodowym? chcialam dzisiaj pojechac do tesciowej i wlasnie juz w tym foteliku tylko zastanawiam sie czy nie jest jeszcze za malutki [/quot]
mój Alek często jeździ autem w foteliku, a na zakupach albo na wycieczce, jak śpi, to go nie budzimy tylko wpinamy fotelik w wózio - ten nasz model taką ma możliwość i my z niej korzystamydziewczyny ja mam takie pytanie. zaczelyscie juz wozic wasze maluszki w foteliku samochodowym? chcialam dzisiaj pojechac do tesciowej i wlasnie juz w tym foteliku tylko zastanawiam sie czy nie jest jeszcze za malutki
ja sie wlasnie zastanawialam czy nie jest jeszcze za malutki na fotelikmy dodatkowo kupiliśmy fotelik 0-13kg, i się nie rozkłada, nie wiem jak długo mu posłuży, ale od urodzenie jeszcze w nim siedzi jak gdzieś jedziemy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości