U nas dzisiaj chyba ze 30 st będzie i powietrze stoi w miejscu!!! A nad morzem to się inaczej oddycha, czuje się powiew morskiej bryzy!!!
skoro na twierdzi że to jest wasz problem ona ma swoje to ja wypięłabym się dupą i nigdy nie zobaczyłaby dziecka bo normalnie trzeba mieć tupet aby tak powiedzieć ok może ma problem bo mąż jej jest chory ale to przecież ona będzie babcią więc powinna się cieszyć nie rozumiem takich ludziPowiedziała, że to nasz problem, ona ma swoje.
najcudowniejszy problem pod słońcemto nasz problem
o Magda to ty w pewnym sensie masz juz dzieci. Jakiej są płci ile mają lat?i ma dwoje dzieci z poprzedniego związku
a gdzie tam nie da się odpoczywać, sprzatłam , wózek taki jeden dodatkowy po antoniu przeprałam zeby był świeży bo niedługo Antonio Quini bedzie musiał odtapić siostrzyczce i zaraz idę jeszcze do pracy bo samo sie nie zrobii odpoczywaj
no to rzeczywiście nie ma szans na odpoczyneka gdzie tam nie da się odpoczywać, sprzatłam , wózek taki jeden dodatkowy po antoniu przeprałam zeby był świeży bo niedługo Antonio Quini bedzie musiał odtapić siostrzyczce i zaraz idę jeszcze do pracy bo samo sie nie zrobi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość