sensibel, to daj znac koniecznie jak będziesz po wizycie
ciągle ktoś jakieś dziwne komentarze, dosłownie jakbym była z kosmosu. Jakby troje dzieci w tych czasach było co najmniej wybrykiem natury, jak nie patologią
.
bo tak patrzeć jak ktoś się decyduje na 3 dziecko w tych czasach to już rzadkość
teraz to 1 co najwyżej 2 i koniec bo ludzi nie stać na zapewnienie dobrych warunków dla dzieci
ale podziwiam tych rodziców co mają przynajmniej 3 dzieci bo na pewno nie jest łatwo
plus taki,że się chociaż twoje otoczenie oswoiło z twoją ciążą i już nie marudzą a ty się możesz cieszyć maluszkiem i tym stanem
ja tak kiedyś myslałam,że może bym i chciała 3 dziecko,ale zanim to by nastąpiło to musimy mieć coś swojego bo w wynajętym mieszkaniu z 1 pokojem w 4 osoby (no i kuchnia,łazienka,stryszek,podwórko) to jednak nie warunki na więcej dzieci i jeszcze pracujący tylko mąż to masakra
z 3 dzieckiem teraz to byśmy się chyba już pogrzebali
u nas dzisiaj nawet pogoda w miarę,co jakiś czas słonko wyjdzie i tak akurat jest
już 1 spacerek był przed południem
teraz myślę czy później wyjdziemy,bo najpierw mała się musi zdrzemnąć za godzinkę albo i zaraz pójdzie spać bo maruda jakaś z niej już
Hania tez leży bo stwierdziła,że musi odpocząć i może się zdrzemnie