kasik slicznie wygladacie z vikusia.. kity wciskacz z tym zmeczeniem, albo tak ladnie sie z tym kamuflujesz... hihi

no wiec z "padnieciem" wam do twarzy
martus witaj... franus sliczny!!!!!!!!!!!!
wspolczuje porodu!!!!!!!!!!!!!!!

dzielna babka z ciebie!!!!!!!!!! podziwiam!!!!
najwazniejsze ze juz po i franus zdrowy.. szybko zapomnisz o bolu przy takim kochanym szkrabku!!!!
metalowe szwy?????????? szok!!!!!!!!!!!! nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje...
co do bolacych sutkow..czy piersi to sama sie na to nastawialam bo to bardzo czesta przypadlosc.. ale mnie jakos leos oszczedzil..
stosuj na sutki krem, albo smaruj swoim mlekiem i wietrz... a na bolace piersi przykladaj schlodzone liscie kapusty..
pisze co wiem... i ponoc pomaga
moze zle go przystawiasz??
pamietaj ze ma ssac cala brodawke wraz z otoczka.. nosek i broda maja dotykac piersi.. i brzuszek do brzuszka..
i nie dopusc do zastoju mleka , bo pojawia sie guzki i zapalenie a to ponoc masakra.. bol goraczka itd...
uwazaj na przeciagi. chowaj cycki hihi
ja sama przewrazliwiona na tym punkcie bo sie nasluchalam, naczytalam..
i tez jak mialam twarde to sciagalam...
raz obudzialm sie zlana potem.. ale nic mi nie bylo,nie bolalo.. i jak na razie odpukac ok
martus ja nie karmie na zadanie tylko co 2,5 -3 godz i jest super.. maly nie wola czesciej a w ogole rzadko wola../ glodny bywa wieczorem.. i wtedy musi miec juz.. hihi
ale to tez o ustalonej godzinie.. czyli po kapieli..
moje dziecko do takiego zaplanowanego dnia przystalo bez problemu.. i moze dlatego tak nam sprawnie idzie
moze tobie tez sie uda...
a jak polozna radzila ci karmic??
u nas od 3 dnia po ok 30 min jednostronnie co ok 3 godz wlasnie...
tutaj bardzo propaguja karmienie piersia.. u mnie na sali w szpitalu wszystkie cyca dawaly hihi

jednak mi latwo mowic bo nic mnie nie boli itd ale wspolczuje tego bolu..
jak juz sie wszystko unormuje to napewno brodawki sie zagoja i bedzie ok..
martus powodzenia ..trzymaj sie..
ja karmie piersia i idzie rewelacyjnie... ale dzis mam mega dolaa bo cos mi sie zje.. z laktatorem.. mam reczny avent isis... i sciagal rewelacja.. 100ml w kilka minut poszlo.. a dzis ledwo kilka kropel.. nie wiem co sie stalo.. wydaje sie jakby juz nie ssal dobrze,,
a jak nacisne piers to mleko sie leje na maxa hihi wiec o co biega???
powoli swiat mi sie wali
nie wiem co robic.. kupic nowy czy co?????????????
i piersi nie sa juz takie twrade jak bywaly ostatnio.. jak maly zje to nawet mieciutkie hihi balam sie juz ze mleka nie ma.. ale kurcze leje sie wciaz i maly ssie ze smakiem... to co jest ??????????????????
goscie juz odjechali..blizniaki dotykaly leosia z zaciekawieniem hihi usilujac mu wlozyc palce do buzi i oczu hihji ale na szczescie udalo sie ich powstrzymac hihi
pozostawili w prezencie lezaczek wibrujacy dla leonka hihi . pogoda zwalona.. padalo w wiekszosci.. ale udalo sie na koncu wyjsc do parku na spacerek hihi zakonczony kolejnym deszczem. ale na szcescie mielismy ze soba folie na wozek
maly grzeczny na maxa hihi
w nocy troszke marudzil ,prezyl sie i plakal.. chyba nalykal sie powietrza bo wczoraj tak lapczywie ciagnal cyca.. chyba przeze mnie, bo przez to zakrecenie spoznilam sie kilka razy na karmienie...
adas lezal z nim w nocy a ja spalam

potem zaspalam na karmienie o 5 ale leos obudzil mnie o 6. kochany maluszek hihi
adas w nocy obudzil sie z przerazeniem bo zapomnial ze odlozyl malego do lozeczka.. i byl pewny ze maly powinien spac mu nadal na brzuszku i z paniki szukal go za lozkiem hihi ja tez w nocy budze sie ciagle i mam wrazenie ze maly przy cycu lezy i szukam go pod koldra..
juz jakies schizy mamy hihi
dzis zjadlam kilka niedozwolonych rzeczy jak szaszlyki z papryka ananasem pieczarkami cebula.. kurczakiem boczkiem i salatae lodowa, pomidory// kawalek arbuza.. czy aby nie przesadzilam??
ale w jezyku niemowlat tracy hogg [pisze ze to sa zwykle mity a tak naprawde gazy i kolki sa spowodowane lykaniem powietrza..
i badz tu madry i pisz wiersze
fela

masakra z ta ulewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to sie dzieje?????????///// u nas pada ale w sumie malo.. bo zaraz sucho na ulicach... ale slyszalam ze w niektorych miastach leje non stop///

gdzie to boiecane lato stulecia??????????????/

no tak w polsce
[ Dodano: 2007-07-21, 23:01 ]

[ Dodano: 2007-07-21, 23:04 ]