Niezła jesteśJa jeszcze nie spakowana, ale wszyscy już mi marudzą więc pewnie dzisiaj lub jutro się będę pakować

Helen, super, że wszystko ok

Patrycja, dzięki za numerek

[ Dodano: 2009-12-29, 16:37 ]
geheimnis, wszystko będzie OK, trzymamy kciuki

Niezła jesteśJa jeszcze nie spakowana, ale wszyscy już mi marudzą więc pewnie dzisiaj lub jutro się będę pakować
Dzięki wielkiegeheimnis, wszystko będzie OK, trzymamy kciukiZupełnie jak u anusiek malutka straszy
Dzięki za słowa otuchy.No mam nadzieję że tak właśnie było.Jutro pojadę wcześniej do przychodni,posiedzę troszkę,wyciszę się i dopiero wejdę na KTG,może jak mała też będzie spokojniejsza to badanie wyjdzie lepiej.geheimnis to pewnie przez te szalenstwa malej tak szybko serduszko bilona pewno bedzie dobrze
Ale masz dobrze, mnie bada co wizytęwtedy moja polozna ma zbadac mnie ginekologiczniepierwszy raz w tej ciazy
![]()
![]()
To tak jak u mnie z tą małą wagą. Niby nic wielkiego ale mam stracha trochę, mam nadzieję, że podrosło maleństwoLekarz nie był tym jakoś wyjątkowo przejęty,tylko zalecił kontrolę
na pewno tak bedziemoże jak mała też będzie spokojniejsza to badanie wyjdzie lepiej.
ja na poczatku bylam przerazona tym ze tutaj nie badajaAle masz dobrze, mnie bada co wizytęTo trochę nadgorliwość, w pierwszej ciąży tak nie miałam, no ale widać chce być dokładny, ale ja nie cierpię tego
na pewnomam nadzieję, że podrosło maleństwo
No maleństwo naprawdę szleje. Jestem dobrej myśli, na pewno będzie wszystko dobrze.geheimnis to pewnie przez te szalenstwa malej tak szybko serduszko bilona pewno bedzie dobrze
A jak będą stresować jak się urodząAhhh,jak to jest z tymi bobasami.Jeszcze się nie urodziły a już tak rodziców stresują.
Ja też mam badanie co wizytę i chociaż tego nie lubię, to zdaję sobie sprawę że dzięki temu mamy pewność że wszystko w porządku.Ale masz dobrze, mnie bada co wizytę
Mnie od samego początku badają co wizytę.Najpierw co miesiąc,potem co 2 tyg,a teraz już co tydzień będą mi sprawdzać co z szyjką.Nie lubię tego strasznie,bo odkąd jestem w ciąży to takie badanie troszkę boli.Ale masz dobrze, mnie bada co wizytęTo trochę nadgorliwość, w pierwszej ciąży tak nie miałam, no ale widać chce być dokładny, ale ja nie cierpię tego
No właśnie tak to jest,że człowiek usłyszy takie informacje,zaczyna się stresować a potem się w większości wypadków okazuje że wszystko jest ok.I oby u Nas też tak było lilo.To tak jak u mnie z tą małą wagą. Niby nic wielkiego ale mam stracha trochę, mam nadzieję, że podrosło maleństwoNie chce wielkiego dziecka ale chce rozwiać wątpliwości że przestało przybierać na wadze...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość