Dzieńdoberek!
Ja znowu niewyspana totalnie, Maksio nie chciał spać w nocy
a najlepsze jest to, że on w nocy jest mega grzeczny, uśmiechnięty, nie płacze, chce wariować, nie chce jeść ani spać
nie wiem co robić, w dzień za wiele nie śpi, więc skąd te przerwy nocne?? 2-3 nocki super a potem bach. Teraz odsypia, śpi już od godziny
Markotka, fajnie, że zajrzałaś, brakowało tu Ciebie
Fajnie, że choć kilka dni mogłaś odpocząć. Zdrówka dla mamy
no i powodzenia dla męża, musi się udać && odkujecie się troszkę
Krzysiu ładnie je, mój to niejadek straszny, wmuszam w niego czasami.
U nas też dotacje dostaje sporo osób, wielkopolska dostaje duże fundusze na to
Aniu, no właśnie jak też Ci chciałam pisać o tym mleku krowim, że lepiej jakbyś dawała MM. Poza tym w MM są wszystkie niezbędne witaminy które dziecko potrzebuje, a takie krowie nie jest zbytnio przyswajalne
Emilia, ja robiłam raz tego kurczaka w porach, ale chyba za dużą temp włączyłam, bo ten por nieco się przypalił i zrobił się ciemny
ale w smaku pycha. Ja dzisiaj gotuje rosół i zrobię potrawkę z marchewką, tak za mną chodzi ostatnio
A jutro planuje zrobić burritos z kurczakiem, w niedziele obiad u mamy
Murchinson, zazdroszczę tej nocki
ja jestem zmuszana do nocnych zabaw i wygłupów ostatnio
poza tym śpiewy, piski, i tym podobne dźwięki, ehh to dziecko ma za dużo energii.
Maksio znowu w dzień nie chce cycka, jest tak zaabsorbowany raczkowaniem, że nie ma ochoty jeść, biegam za nim z łyżeczką i tym sposobem coś zje
chyba kończymy cyckowanie bo ja już nie mam sił, jak przejdziemy na MM przynajmniej będę wiedziała ile zje
w nocy będziemy cyckować, bo tak łatwiej.
A dziś była kupa na nocnik
młody był zachwycony jak kazałam mu zaglądnąć do nocniczka a tam kupka i brawa od mamusi
Ciekawe ile z tego pojął