super ja z Izą oglądam ale VivęLaba na całego z malutką
Ja budzę mała bo wiem że ona dalej w samochodzie odpłynie .Kurcze zawsze jak mamy gdzieś iść to jemu akurat się najlepiej śpi. I weź dzieciaka obudź jak potem będzie marudny.
Też o tym słyszałam.straszą, że jak się szybko zrzuca, to potem z podwójną siłą się wraca... oby nie
o tym gadka już byłą na rozmowie kwalifikacyjnej ze będą nockimożesz? u mnie w pracy dopóki dziecko nie skończy roku trzeba wyrazić na to chęć an piśmie
tak wraca, jak po diecie sie człowiek rzuca na hamburgery i czekolade to jak ma nie wrócić?Kwiatunio widać różnicę, naprawdę . A ile masz zamiar jeszcze zrzucić? Czy to dobrze tak szybko zrzucać kilogramy? Ja się na tym nie znam, bo nigdy na żadnej diecie nie byłam, ale straszą, że jak się szybko zrzuca, to potem z podwójną siłą się wraca... oby nie
ja planuje jeszcze 30 kilo jestem pod opieką dietetyczki i w poniedziałek jadę na kontrolę pewnie ze wróci jak zacznie się wpieprzać wszystko jak leci ale ja chce zmienić swoje nawyk żywieniowe na stałe. A ile masz zamiar jeszcze zrzucić? Czy to dobrze tak szybko zrzucać kilogramy? Ja się na tym nie znam, bo nigdy na żadnej diecie nie byłam, ale straszą, że jak się szybko zrzuca, to potem z podwójną siłą się wraca... oby nie
w mojej pracy nie ma nigdy wolnego świta, nie święta sylwester tez pracaczynne 24h świeta sylwester na okrągło
Ranyy a dopiero pakowałaś się i szykowałaś na CC .A tak wogóle to Maciejek kończy dziś pół roku!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość