Wszystkim dzieciaczkom zdrowka zycze, bo widze ze tu sie nam troche pochorawaly, my poki co ok, nic nas nie rusza ale na wszelki wypadek do marketow z nim nie chodze.
mamciatwoja Julcia teraz tak dopiero zachorowala powazniej a tak to jak piszesz to zdrowiutka byla a jak cos ja zlapalo to na krotko a ty jak chyba dobrze pamietam mowilas ze czesto chorowalas i sie balas ze dzidzia tez bedzie,ja tez bylam chorowitek i bardzo sie ciesze ze na razie nic nas nie lapie choc "odpukac w niemalowane" bo to dopiero poczatek jesieni.
lulunie poradze ci niestety w sprawie olejku bo nie wiem
malgosia,karolassuper filmiki, ach te dziciaszki takie rozkoszne sa, sama nie moge sie doczekac az Patryk zacznie raczkowac
Mamy postep z mleczkiem,bo do tej pory nic rzdszego od kaszki nie chcial a kupilam kleik kukurydz. bo ryzowego wczesniej nie chcial i zjadl a potem wlalam do kubka troche se marudzil ale w koncu wypil to moze niedlugo sprobuje samo mleczko podac zamiast cyca.
[ Dodano: 2007-09-18, 12:58 ]asiamwklej swoj nowy wozeczek,jestem ciekawa jak wyglada.
Ja wczoraj troche ogladalam trojkolowki ale pan ze sklepu powiedzial ze te co maja nie rozkladaja sie na zupelnie plasko, no a nastepne pozycja to mnie nie interesuje bo ja tak pochyla lekko tez mam. Moze go nawet zostawie tylko bude letnia bede uzywac, a kratki zaslonie.
[ Dodano: 2007-09-18, 13:02 ]mamciatwoja julcia tez na duza dziewczynke wyglada ,bardzo ladne zdjecia