no widzisz ,to superPrzyjeżdża na Świeta
asika82 pisze: Marek mówi,że ma być z HDD a widzę,że Wasza Mamamonia tego nie ma. Nie twardego dysku do nagrywania tylko na płytki sie nagrywa tak?
asika82 pisze:Witam w słoneczny dzień!
Mamamonia a dlaczego stanęło na tych małych kasetkach? Mi się wydaje ,że najlepsza jest karta pamięci którą raz się kupuje i już jest i jak zdjęcia z aparatu na kompa szybko filmiki się przegrywa.
hahahah Mamamoinia to proszę podziękuj mężusiowi. Z tego co wiem to wcale nie jest tak żle z tymi kartami pamięci. Taka o pojemności np 30 GB zmieści 7-14 godzin filmu w zależności od jakości obrazu. Sama juz nie wiem może coś pomieszałammamamonia pisze:Odpowiedziałam dzięki pomocy mężusia - speca od sprzętu
asika82 pisze:hahahah Mamamoinia to proszę podziękuj mężusiowi. Z tego co wiem to wcale nie jest tak żle z tymi kartami pamięci. Taka o pojemności np 30 GB zmieści 7-14 godzin filmu w zależności od jakości obrazu. Sama juz nie wiem może coś pomieszałammamamonia pisze:Odpowiedziałam dzięki pomocy mężusia - speca od sprzętu
tak my karte tez musielismy dokupic osobno.asika82 pisze:No ale jak kupujesz kamerę to ona jest bez takiej karty?
ale ci fajnie ty juz o wakacjach myslisz ja to chce na wioske do babci jechac tak najlepiej na cale 2 miesiace no ale zobacze co z tego wyjdzie,czy moj chlop tyle bez nas wytrzyma a i pewnie szczepienia beda to bede wpadac co jakis czas z kieleckiego do krakowamamamonia pisze:A ja od paru dni grzebię w necie i szukam fajnego miejsca na wakacje nad polskim morzem.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość