Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

25 kwie 2010, 15:20

Tak, matikasiu mam zrobić to EEG ze względu na te bóle głowy ale jednak nie zdecyduję się na żadne badania, na pobyt chociaż jednodniowy w szpitalu bo znów się kłócę z R i boję się że wywiezie Weronikę do swoich rodziców...

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 kwie 2010, 15:36

Kala ;), jako kobieta w ciąży masz przeciez prawo do bezpłatnej opieki nieważne czy masz ubezpieczenie czy nie

matikasia, juz prawie prawie - pomijając trzy wory prania które stoją na dole przy łazience to może zrobie dziś foty jak Oli zaśnie i jak net pozwoli to prześle :)
za tydzien juz majówka a my bedziemy prać dywany wypoczynek i takie tam :ico_zly: ale cóż takie życie...
dziś upraliśmy jeden dywan - jeszcze 2...

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2010, 16:48

Kala to jakaś chora sytuacja u Ciebie. Strasznie mi Cię żal. Być z facetem i bać się, że Ci dziecko wywiezie. Masakra jakaś. I co z nią tam zrobi? przecież musi pracować.
I nie płać żadnej kasy w szpitalu. Niech Ci dadzą podstawy prawne.

Isia super,że już tuż tuż do końca.

My jednak wyszliśmy trochę na dwór. Mati nie gorączkuje, tylko ma katar. Oby tak dalej. Połaziliśmy tylko na osiedli godzinę. Potem chłopaki pograli jeszcze w piłkę, a ja wróciłam z pijaweczką:) teraz zrobiłam gofry. Pojedliśmy. Czekam aż się ułożą, nakarmię i a6w :ico_sorki:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 kwie 2010, 17:56

Czesc babeczki :-D
Weekend zalatany na spacerkach i wycieczce dzisiaj :ico_brawa_01: cuuudwona pogodziana. Normalnie niech już zimno nie wraca na długie miesiące!!!
matikasia, super że macie już zrobioną rezerwacje. Ja ciągle szukam :ico_sorki: i jakoś kiepsko mi to idzie.
Kala ;), ja bym nie płaciła ani grosza za badanie. Jesteś kochana w ciąży i kobieta w ciąży nie musi mieć ubezpieczenia żeby zrobić badania. CHyba że chodzi o czas oczekiwania.
isiawarszawa, fajnie że jesteście już w nowym mieszkanku ale rozpakowywania nie zazdroszcze :-D
Edulita wypoczywaj kochana nad morzem. Czas szybko zleci w ty się stęsknisz za nami :-D

Ide wybuszić te moje dziabągi chociaż tak mi dobrze że spią, ale jak sobie pośpią teraz to mnie zamęczą w nocy. Ostatnio wstaje po kilkanaście razy :ico_sorki: i padam.

[ Dodano: 2010-04-25, 17:57 ]
a6w
napisz jeszcze raz co to jest. Czytałam na jakiejś stronie ale nie wiem na której a nie chce mi się szukać.

Awatar użytkownika
zaczarowana

25 kwie 2010, 18:11

Hej dziewczynki. Ja cały weekend w szkole przesiedziałam :ico_sorki:
Wczoraj myślałam że umrę z nudów, ale dziś już zabiegi miałyśmy i teoria w końcu w czyn przeszła.
Matikasia super ofertę znalazłaś. Bardzo tanio wyjdzie Cię pobyt nad morzem, za 4 osoby :ico_szoking: :ico_sorki: Niech Mati szybkpo zdrowieje :ico_sorki:

Kala również uważam że to badanie powinno Cię nic nie kosztować. Idź na nie koniecznie :ico_sorki:

Isia Super że już jesteście na "swoim" większym mieszkanku :ico_sorki:

Wybaczcie ale reszty nie pamiętam co przeczytałam :ico_sorki:

Mój maluszek zdrowieje z dnia na dzień, glutki mu lecą ale już takie jakby "zdrowe"
Obraca sie cały czas na brzuszek i czołga. Jak mała gąsienica :-D :ico_brawa_01:
Ostatnio mi się w nocy budzi... Nie wiem dlaczego.

G sobie polazł z kumplem na spacer. Najpierw był ze mną a teraz z kumplem hehe. Młody śpi w drugim pokoju z teściową.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 kwie 2010, 19:38

zaczarowana, "swoje" dobrze ujęte :) wklejam wam fotki na poczte - niedługo powinny być
wybaczcie za niedokońca wszystko posprzątane :ico_wstydzioch: ale padam z nóg
a piotrek też nie przyjeżdża tu do kamieniołomów tylko do rodziny wiec gonić go aż tak do roboty nie moge...
magduś81, rozpakowywanie to pikus... tylko pranie pranie pranie w starym mieszkaniu bylo wilgotno i terazv wszystko do prania bo smierdzi....

Awatar użytkownika
matikasia

25 kwie 2010, 19:43

Zaczarowana super, że maluszek zdrowieje. Teraz na moje poszło. Milenka trochę ma gluty, ale najgorzej Mati smarka.

Magduś
posyłam linka na ten domek w Świnoujściu.
http://zbyniu.spanie.pl/
Oj to nocne wstawanie jest okropne :ico_sorki:

A taki rowerek kupiliśmy Matiemu w piątek, bo na tym już nóg nie prostuje, a siodełko się wyżej nie podnosi.
http://www.allegro.pl/item1012422598_za ... cy_16.html

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 kwie 2010, 20:01

fotki juz prawie prawie... mysle ze za max 5 minut powinny byc - bo przekoroczyłam limit w iplusie i mi wolno chodzi, jak mi sie umowa skonczy musze jakis lepszy net wziąc...
a nie pochwaliłam sie wam
od kilku dni oli umie sama na noc zasypiać :ico_brawa_01: bez bujania kołysania i takich tam
jest mleczko przebranie w piżamke i śpiworek karuzela "dziobozatykacz" i niunia i śpi... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

25 kwie 2010, 20:05

Isia brawa dla Oli za samodzielne usypianie:)
Zaraz sprawdzam pocztę;)

[ Dodano: 2010-04-25, 20:09 ]
Isia jeszcze nie ma fotek, ale swoje też wysłałam u już są.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 kwie 2010, 20:12

jednak z tymi fotami to troche dłużej niż myslałam :ico_zly: ale napewno bedą...

[ Dodano: 2010-04-25, 20:26 ]
i jeszcze mnie wyrzuciło... nie wiem za ile mi sie uda je wgrać :( sorki

[ Dodano: 2010-04-25, 20:36 ]
no, wkoncu sie udało :ico_sorki: zapraszam na salony ;-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”