KMINEK STO LAT DLA PIOTRUSIA NA 7 MIESIECY
LULU81 ja tez znam PULMEX BABY i jest dobry nacierałam nim często kacperka, Amelci jeszcze nie ale nie stosuj zadnej kamfory tak jak pisała ci MAMA KASIA to moze uczulic albo jeszcze cos gorszego lepiejnie eksperymentowac z kamforą a ten pulmax baby jest naprawde super :)-polecam.
MAMCIA KOCHANA świtne fotki julci i ta czadowa czapa z guziczkiempoprostu kapitalnie w niej mała wyglada-czadowo
Po fotkach to ci powiem ze nie widze roznicy w rozwoju jak napisałas ze Amelce niektore sprawy np. siadanie czy cos idzie sprawniej,no nie wiem mozliwe ale po zdjeciach julcia tez na starsze dziecko wygląda i na takie bardzo kumate juz :),mi niektore osoby mowią, ze amelka na 7 miesiecy jest duza,bo ja wiem czy duza hhhmmmm moim zdaniem nie ale rozwojowo poszła do przodu strasznie szybko hi hi, ale zębow brak ;)
Jak sie czuje julcia?szybko jej mineła ta temp. i w ogóle ona chyba szybko wychodzi z choroby fajnie, kacpi jak miłą katarek tak ma ale zauwazyłam, ze mowi mniej przez nosek i mniej pokaszluje co mnie bardzo cieszy bo inhalator pomaga i pieniazki nie poszły w błotko :)
KOSTUNIA no to jednak cie zamrazanki nie przekonały i dalj pasteryzujesz?
ML[/]b dobrze, ze z Tobisiem juz oki
[b]QUNICK to według opisow pani z jezyka niemowląt wychodzi na to ze ninka to typ"zywczyka" co nie? hi hi, ale moze teraz ma taki okres ale niedługo jej sie odmieni i bedzie super spac w nocy. A duzo ci spi w dzień?bo moze za duzo jej pozwalasz jeszcze spac i potem w nocy ona skora do innych rzeczy niz do snu czy nie spi duzo w dzień?
Zycze rowniez spokojnej nocki, daj jutro znac jak yo czy preparaty i kaszka pomogły i muza?