Witam was
Na poczatku buziaczki wielkie i wszystkiego co Najlepsze dla dzisiejszych bobaskow 11-miesiecznych Piotrus,Dominiczek,Monika i Dawid wszystkiego Najjj
A wiec u mnie u nas wszystko super,wyspalismy sie wszyscy nawet do 9 30
Mala sie przebudzila o 7 00 a potem wzielam ja do nas do lozka i tak spalysmy tak sobie dlugo.. A dzisiaj po obiadku jedziemy sobie na Basen ale sie ciesze i tylko nasza trojeczka jedziemy sobie bez tesciow hurraaa juz sie ciesze i powam opowiem jak bylo.. Nicolce sie napewno bedzie podobac bo ona lubi wode i kapiele a tam jest tak super na tym basenie taka woda cieplusia o jak ja uwielbiam ten basen.. no nic zmykam troche jeszcze przy obiadku porodzic Milego dnia wam zycze i slicznej niedzieli
My mamy nareszcie piekna sloneczna pogode i trzeba ja wykorzystac <jupi>
Iza to super ze byliscie z mezem na myslowitz lubie ich muzyke i fajnie graja wazne ze sie wam podobalo i ze bylo fajnie
No ja tez nie do konca umiem zrozumiec ze tak pozno rodzice z dziecmi spaceruja po festynach a tam jest glosno to fakt.. no ale trudno juz tak jest
Ok to ja spadam troche do obiadku a potem sie ladnie spakowac i na Basen jedziemy paaaa
[ Dodano: 2007-06-03, 11:33 ]* obiad porobic a nie porodzic.. raczej nie bede rodzic przy obiedzie przejezyczylam sie bo ta klawiiatura nie do konca opanowalam jeszcze....