zbora Hania super mówi wierszyk, muszę i ja Karola zacząć tak uczyć, on już tak sporo powtarza.
doris, nauczyciele też nie uczą się po to żeby pracować w swoim zawodzie

ja jestem z wykształcenia nauczycielem geografii, a nigdy w szkole nie pracowałam

Mam nadzieję, że teraz uda mi się w przedszkolu

A geografem nie byłam bo w Kozienicach nie było dla mnie etatu, to znaczy był, ale niektórzy mieli większe znajomości niż ja, bo szukałam w swoim zawodzie. I teraz też będę szukać, mam 5 przedszkoli u siebie i już w styczniu, może w lutym planuję ruszyć z CV i listem motywacyjnym do Pań dyrektorek, a list motywacyjny taki odmaluję, że 5 ofert pracy dostanę
ladybird23, pewnie, że spróbować warto, zawsze to już coś, jakieś doświadczenie zawodowe, a jak się pracuje to ma się więcej znajomych, ten podszepnie, że tu jest wolny etacik, tamten powie, że tam kogoś do pracy potrzeba.
U nas dziś było tak pięknie, że po obiedzie poszłam z dziećmi na spacer, potem zakupy żarełkowe, a potem w domu grzyby, grzyby, grzyby, bo Sikor nazbierał, a ja marynowałam i sosik na jutro szykowałam. A w między czasie filmik z moimi urwisami w roli głównej nagrałam i fotki pstrykałam, ale jutro już to, bo dziś już padam.
W sobotę wybieramy się na wieś do mojego kuzyna - a Karola chrzestnego i całej dość dużej mojej rodzinki, będziemy objazdówkę robić, cieszę się, bo tak dawno już ich wszystkich nie widziałam, mieszkają 150 km od nas więc jakoś tak nigdy nie ma okazji, a teraz jest, bo już pisałam, że kuzynka syncia urodziła.
Dobra zmykam już bo się powtarzać zaczynam.
Do jutra.
[ Dodano: 2008-10-02, 23:40 ]
anza, zdrówka życzę. Ja też mam zawsze problem z czytaniem, ale jak wrzucam zdjęcia na fotosik, to one się zgrywają, a ja otwieram drugi internet i czytam jednocześnie