[ Dodano: 2009-07-20, 13:46 ]
a masz linka do jednej i do drugiej?a ja siedzę nad tymi kołyskami i juz sama nie wiem czy chcę plastykowa jak kiedyś pokazywałam czy drewnianą
a masz linka do jednej i do drugiej?a ja siedzę nad tymi kołyskami i juz sama nie wiem czy chcę plastykowa jak kiedyś pokazywałam czy drewnianą
Zosia będzie jeździć w brudnym hi hi hi
spoko kobieto to tak samo jak mi mój ginek wypisał receptę i gdy poszłam wykupić 3 lekarstwa to zapłaciłam ponad 100 zł to co ja miałam powiedziećmyślałam że się wywróce w aptece jak usłyszałam cene
nie zapomnij pokazać nam fotki jak ją już złożycieA my dzisiaj składaliśmy komode i narazie leży rozbabrana
no teraz już będzie co pokazać. I zrobie zdjęcia tego co kupiliśmynie zapomnij pokazać nam fotki jak ją już złożycie
no tak ale ja dostałam tylko dwie saszetki do wypicie, na dwa razy. Dzisiaj mam wypić jedną i za trzy dni drugą, dlatego jestem w szoku że aż tyle kosztuje!!! A pewnie jeszcze paskudneposzłam wykupić 3 lekarstwa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość