Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

20 lip 2009, 13:36

Asika82 to w sumie jeszcze nie zakup, tylko rezerwacja :-D Wpłaciłam tylko zaliczkę i zarezerwowałam żeby nie było tak jak z poprzednim. Więc na wózek i tak muszę czekać do sierpnia, bo zamówiłam na 10, jak Piotr będzie miał urlop i sami sobie po niego skoczymy.

[ Dodano: 2009-07-20, 13:46 ]
a ja siedzę nad tymi kołyskami i juz sama nie wiem czy chcę plastykowa jak kiedyś pokazywałam czy drewnianą :ico_noniewiem:
a masz linka do jednej i do drugiej?

asika82
4000 - letni staruszek

20 lip 2009, 13:51

tylko rezerwacja
zaliczka poszła wiec na pewno juz kupicie a jaki wziełaś kolor ? szary tak?

Awatar użytkownika
Magda33

20 lip 2009, 14:03

Asika82 wzięłam ten grafitowy, którego zdjęcie kiedyś wklejałam, ale za to zielony fotelik :-D zastanawiałam się nad niebieskim lub czerwonym wózkiem, bo są dość fajne, ale już nie ma niestety, więc został grafitowy. Może smutny, ale kupi się jakiś kolorowy kocyk czy rozek i będzie weselej :-) Są też plusy takgo koloru - nie będzie widać jakiś zabrudzeń, choć i tak będę go czyścić, żeby nie było, że Zosia będzie jeździć w brudnym hi hi hi. Najważniejsze, że jest x-lander x3 - taki jaki chciałam.

asika82
4000 - letni staruszek

20 lip 2009, 14:03

http://allegro.pl/item681475871_kolyska ... aniej.html taka plastykowa. Zaleta ,ze jest wysoka wiec Antonio nie bedzie miał dostępu do malutkiej ale za to jest lekka wiec bardziej wywrotna i tylko do 6,8kg dziecka wiec na myslę max 4 miesiace.
http://allegro.pl/item685638214_kolyska ... 0_ele.html
taka drewniana. Zaleta,ze stabilniejsza bo cięższa i na dłuzej posłyży bo dopuki dziecko nie siądzie ale za to jest niższa ta kołyska.
Chyba jednak wezmę tą drewnianą bo takie wolę i posciele mi się bardzo do nich podobają bez baldachimu

[ Dodano: 2009-07-20, 14:06 ]
Zosia będzie jeździć w brudnym hi hi hi
:ico_haha_01: Powiem szczerze,ze wózek jiesli nie jest jasniutki to prawie wcale sie nie brudzi. Te materiały sa takie fajne,ze na prawdę trzeba się natrudzić żeby go wybrudzic w sposób widoczny

Awatar użytkownika
Magda33

20 lip 2009, 14:07

Mnie osobiście bardziej podoba się ta drewniana, ja kupuję łóżeczko, ale też drewniane. NIestety w komplecie jest baldachim, ale też nie będę go używać.

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

20 lip 2009, 17:27

asika82, za 7 okienko :ico_brawa_01:
co do epoki lodowcowej to ja sie wybieram z synkiem w polsce mam nadzieje ze jeszcze bedzie leciało :-) a co do Pottera hmmmm uwielbiam te ksiazki czyta sie je jak marzenie nawet nie wiem kiedy a juz jest koniec i bardzo wciagaja :-D
Magda33, ale fajnie juz wozeczek zamowiliscie ja juz bym miała gdyby ten cholerny sklep w tedy nie był zamkniety ale kupimy na spokojnie juz po powrocie z polski
ok dziewczynki ja mykam jedziemy dzis kumpla pozegnac co na stałe do polksi zjezdza

Awatar użytkownika
bigottka

20 lip 2009, 18:35

asika82, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne okienko już tylko kilka nas zostało w 6 okienku ale niedługo wszystkie wskoczymy ;-)
Ja jestem u mamy i na szczęście jest ojciec w domu z internetem i nie jest tak źle jak myślałam bo już chciałam iść do kolegi i u niego coś do Was napisać ale jest super.
Ja mam zamiar wybrać się na epokę jakoś w następnym tygodniu bo w tym to nie dam rady bo chyba cały przesiedzę tutaj i sobie poodpoczywam ;-)
Magda33, super że zamówiłaś sobie taki wózeczek jak chciałaś no ja także chciałabym tego x-landera ale nie wiem czy będzie mnie na niego stać ale jeszcze się zobaczy ;-P

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 lip 2009, 18:35

Czesc babeczki :-)
Magda33, super że zamówiliście wózeczek :ico_brawa_01:
My będziemy zamawiać pod koniec lipca bo na niego trzeba czekać aż miesiąc albo nawet więcej. Więc będzie pod koniec sieprnia albo na początku września, wole go mieć wcześniej!!!
Madziu to zakupki ruszyły super!!!!
A my dzisiaj składaliśmy komode i narazie leży rozbabrana ale wieczorkiem jak K wróći z treningu to ją złożymy do końca. I już jakoś ten pokój będzie wyglądał :ico_brawa_01:
asika82, moja bratowa kupiła dla swojego Mikołajka tą samą kołyske Coneco co pokazałaś i jest bardzo zadowolona. POza tym strasznie mi się podoba jest słodka funkcjonalna i powiem ci że moja bratanica (19miesięcy) się do niej zmieściła tylko ona jest chucherko ale i tak. Ta karuzelka jest boska chociaż nie da się jej ogiąc na bok tylko jak się wkłąda dzidziulke do środka to trzeba bude złożyć, ale to żaden problem!!! Ja jak bym miałam więcej miejsca sama bym ją kupiła. Jest super. Oni mają też drewnianą po Oliwce i powiem szczerze że jak bym miałam kupować kołyske to na 10000% kupiła bym tą plastikową!!!!!

A dzisiaj byłam wreszcie u mojego ginka i dostałam antybiotyk na te moje zapalenie pęcherza, wykupiłam i zapłaciłam 80 zł za dwie saszetki :ico_sorki: myślałam że się wywróce w aptece jak usłyszałam cene. Masakra. No ale jak ma pomóc to niech będzie!! Ale cena nie powiem powalająca!!

[ Dodano: 2009-07-20, 18:36 ]
asika82, :ico_brawa_01: za 7 okienko i trzeci trymestr!!!!

[ Dodano: 2009-07-20, 18:37 ]
bigottka, odpoczywaj kochana!!! Nie ma jak u mamy :-D

Awatar użytkownika
bigottka

20 lip 2009, 18:39

myślałam że się wywróce w aptece jak usłyszałam cene
spoko kobieto to tak samo jak mi mój ginek wypisał receptę i gdy poszłam wykupić 3 lekarstwa to zapłaciłam ponad 100 zł to co ja miałam powiedzieć :ico_szoking:
A my dzisiaj składaliśmy komode i narazie leży rozbabrana
nie zapomnij pokazać nam fotki jak ją już złożycie ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 lip 2009, 18:49

nie zapomnij pokazać nam fotki jak ją już złożycie
no teraz już będzie co pokazać. I zrobie zdjęcia tego co kupiliśmy :-D

[ Dodano: 2009-07-20, 19:13 ]
poszłam wykupić 3 lekarstwa
no tak ale ja dostałam tylko dwie saszetki do wypicie, na dwa razy. Dzisiaj mam wypić jedną i za trzy dni drugą, dlatego jestem w szoku że aż tyle kosztuje!!! A pewnie jeszcze paskudne :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”