Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

26 kwie 2010, 09:01

WItam,
weekend jak zwykle spacerkowy i odpoczywałam od komputera :-D Pogoda była i nadal jest tak piękna, ze aż żal siedzieć w domu. Wczoraj spacerowałyśmy same, bo P pojechał na działkę do rodziców, pojechał sam, bo ja z teściami nie mogę się porozumieć, ale przynajmniej spędziłam milutką niedzielę w parku z Zosią. Muszę się nią nacieszyć, bo przecież to ostatni tydzień mojego urlopu :ico_placzek: Ale jakoś to będzie. Chcę sobie załatwić żeby pracować od 7, a nie od 8 jak do tej pory, ze względu na karmienie będę wychodzić godzinkę wcześniej, więc przed 15-tą będę w domu :-)

Isia fajne mieszkanko i chyba macie w nim trochę więcej miejsca niż w poprzednim :ico_brawa_01:

Matikasia trzymam kciukasy żeby katarki przeszły jak najszybciej i wypad nad morze był już bez niespodzianek.

Kala nie zazdroszczę Tobie, ciągle masz tylko nerwy i nerwy :ico_olaboga: Oby wszystko sie poukłądało tak jak sobie wymarzysz.

Edulita udanego wypoczynku !!!!

Sabcia :ico_brawa_01: za kolejne kg w dół

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

26 kwie 2010, 09:01

Najpierw na dzień dobry wiadomość jest piątka z przodu. Co prawda na razie to cienka granica, bo waga pokazała 59,9 ale już jakiś kroczek. Wiem na pewno, że a6w nie zaprzestanę. Najwyżej będę robić wolniej lub na dwie raty jak nie dam rady, ale działam do końca :ico_brawa_01:

Isia super fotki. Duży ten pokój z łóżkiem do spania.
Ćwiczysz na rowerku?
Fajna wanienka na steleżu.
I fajny kubuś:)

Ewcia
chyba jednak zarosłam :ico_sorki: wczoraj nas wzięło na amory. Jak doszło co do czego, to w połowie stanęliśmy i ani drgnie. Kasia90 Ty też tak miałaś? i niby normalnego porodu nie miałam, spęta nie byłam, a normalnie zatkana jak bym korek tam miała...
No ale wszystko przeszło pod prysznic :ico_szoking: Tylko bez główne rzeczy. No ale T miał chociaż przyjemność:)
Muszę iść do gina, bo i tak miałam iść cytologię robić, to popytam, czy to normalne i ile może trwać.

Dziś na obiad tortilla;)
Mati smarcze dalej, więc pójdziemy tylko na krótki spacer, bo sos do tortilli. Na plac zabaw chyba nie bo może kogoś zarazić i pewnie się spoci, a po co ma się doprawić. W sobotę przecież nad morze.

[ Dodano: 2010-04-26, 09:04 ]
Magda33 oj nie zazdroszczę powrotu do pracy.

Awatar użytkownika
zaczarowana

26 kwie 2010, 09:23

matikasia, to chcę pogratulować Tobie, właśnie zostałaś po raz drugi dziewicą heheh. Też tak miałam... to jest jak najbardziej normalne, tak sądzę. My musieliśmy popracować trochę, powoli powoli i "pyk" hehehe

Niech Ci dzieciaczki nie chorują :ico_szoking: W ogóle jestem w szoku że tak wszyscy chorujemy. Może to przez ten pył?

aaaaa no i gratuluję jeszcze 5 z przodu! :ico_brawa_01:

Magda33, racja, musisz się nacieszyć Zosią... Ja też już niedługo, i to chyba już na dniach zacznę pracować... Boję się jak diabli jak to będzie, ale jakoś trzeba zacząć...

Isia super mieszkanko!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia

26 kwie 2010, 09:25

Zaczarowana no dzięki za pocieszenie :-D dziewicą to mało powiedziane, nawet jest gorzej.

Awatar użytkownika
Sabcia

26 kwie 2010, 10:12

Witam!!!
Ja dzis chyba w domciu posiedze - wlasnie wrocilam z mala ze szkoly synka i tak jakos ponuro buro i niefajnie nic tylko sie spac chce :ico_noniewiem: teraz mykam cwiczyc i moze to cwiczonka mnie zmobilizuja na jakis spacerek ..... kurcze a tak fajnie bylo ....

Isia - :ico_brawa_01: dla Oliwki za spanko bez usypiania i za mieszkanko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Nikola spi sama w zasadzie od poczatku zasypiala nam przy wibracjach w lozeczku a od dosc dawna poprostu ja klade i wychodze z pokoju na jakies 5 min jak przychodze to juz spi ma takiego kroliczka szmatke do ktorego sie przytula :-D

Ale dzis rano jak wstalam to sie usmialam - Nikola spala na brzuszku w jednej raczce jeden smok w drugiej drugi hehehe musiala sobie wnocy zgarnac - ale dziwi mnie to ze na brzuszku spala pierwszy raz tak sie obudzila - zasze spala na pleckach a tu masz niespodzianka

no nic uciekam cwiczonkowac do pozniej

Awatar użytkownika
matikasia

26 kwie 2010, 10:14

No ja na szczęście też nie wiem co to usypianie. Naje się i od razu śpi:)

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

26 kwie 2010, 10:29

brawa dla Oli za samodzielne usypianie:)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Najpierw na dzień dobry wiadomość jest piątka z przodu
Gratuluję!!! :) :ico_brawa_01: :ico_tort:
Ja dalej stoję z wagą.
Ale Kamil mi powiedział, że mam nogi zgrabniejsze odkąd ćwiczę. :) Więc źle nie jest.
Ty też tak miałaś? i niby normalnego porodu nie miałam, spęta nie byłam, a normalnie zatkana jak bym korek tam miała...
Dokładnie tak! Ale muszę się pochwalić, że w piątek było super! I w ogóle nie bolało. :)
Ale to chyba na chybił trafił sie dzieje. :ico_noniewiem:
dziewicą to mało powiedziane, nawet jest gorzej.
Też to zauważyłam, za 1 razem mi było łatwiej!!!
Naje się i od razu śpi:)
Moja też, ale to jest usypianie kochana. Moja siostra robiła tak samo, skończyło się karmienie, a ona dalej musiała sie z Krzysiem kłaść do łóżka póki nie zasnął. Ma teraz 2,5 roku i dalej się z nim kładą.

Uff... już drugi post, bo jednego mi zjadło.

Kasia mi te ćwiczenia coraz łatwiej idą, a Tobie? Chyba z czasem człowiek wyrabia sobie formę. :)

[ Dodano: 2010-04-26, 10:32 ]
Isia super mieszkanko. :)

Zaraz wkleje Wam nasze zdjęcia. Kuchni (nareszcie!!!), okolicy z okien zdjęcia i nasze ze spacerku, bo byłam u "fryzjera". :-D

[ Dodano: 2010-04-26, 10:42 ]
Kuchnia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2010-04-26, 10:46 ]
Teraz okolica, niestety z sypialni nie zrobie bo Kinga śpi, ale bardzo podobnie jest.
Obrazek
W tamtą strone las jest.
||
\/
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2010-04-26, 10:48 ]
A takiego kwiatka wczoraj dostałam. :-D ^^
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2010-04-26, 10:55 ]
Teraz spacerek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I jedno w łózku. :-D
Obrazek

[ Dodano: 2010-04-26, 10:56 ]
Ale sie tych zdjęc uzbierało, uh. :-D :-D

Awatar użytkownika
Magda33

26 kwie 2010, 11:20

Kasia90 super fotki, bardzo ładna kuchnia, w końcu się doczekałaś :ico_brawa_01: ślicznie Tobie w tej fryzurce :-) no i Kinia jak zwykle słodziutka

matikasia :ico_brawa_01: za 5 z przodu. Chyba tez zaczne cwiczyc a6w, bo coś trzeba z brzuchem zrobić :-D

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 kwie 2010, 11:51

Witajcie
umnie weekend znow minal spacerowo
zrobilo sie tak ładnie cieplutko az niechce sie siedziec w domku a szczegolnie przed kompem :-D :-D :-D :-D

a dzis wogle rewelacja oby tak juz zostalo :ico_sorki:
:ico_oczko:

Wiki w szkole a Zuzka sobie spi :ico_oczko:
ja od rana sprzatanie,pranie i posprzatalam sobie balkon przez zime troche sie nabrudzilo :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a teraz tak ładnie rozwiesilam pranie i sie suszy :-D

czeka mnie jeszcze duzoooooo prasowanka :ico_olaboga: :ico_olaboga: zaraz zaczynam hehe

kurka tak zachwalacie to a6w ze chyba tez sprubuje bo jednak niemoge patrzec na moj brzuch :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
okropnie wyglada
a widze ze chudniecie i moze i umnie bedzie efekt
musze sobie z neta spisac ta tabele i moze od jutr zaczne :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Matikasia super fotki na poczcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Milenka wydaje sie taka duza i jak fajnie wygladaja razem z Matim na tym samochodziku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i dla ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 5 z przodu superrrr
wkoncu widzisz efekty :-D :-D

isiawarszawa, sliczne masz mieszkano i takie fajne duze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super

no i :ico_brawa_01: dla Oliwki za usypianie :-D :-D

Z moja Zuzka tez niemam problemu od poczatku zawsze po karmieniu do łozeczka i po chwili sama zasypia
pogada sobie "ba-ba""ma-ba" a potem idzie lulku
hehe

Magda33, i jak tam wynik moczu Zosi??mam nadzieje ze negatywny
szkoda ze musisz isc szybciej do pracy ale Zosia i ty napewno sobie poradzicie wkoncu bedzie pod dobra opieka
bedzie dobrze trzymam kciuki :-D :-D

my jutro bedziemy polowac na siuski Zuzki i potem musze isc do laboratorium i jesli wynik bedzie negatywny to dopiero zapisza mala na ten caly CUM

Kasia90, kuchnia przesliczna naprawde :ico_brawa_01: jednak warto bylo czekac :ico_oczko:
chyba troszke podobna do kuchni matikasi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a fotki ze spacerku sliczne KInia juz taka duza a twoja fryzurka ekstra pasuje ci a swoja droga ty jestes bardzo mlodziutka bo na fotkach wygladasz jak Kini siostra hehe :ico_oczko: :ico_oczko:
okładnie tak! Ale muszę się pochwalić, że w piątek było super! I w ogóle nie bolało. :)
no i super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz bedzie juz tylko lepiej

Edulitazycze udanego pobytu nad morzem :-D :-D :-D

Matikasiafajnie ze i wy jedziecie tez nad morze super cala rodzinka :ico_oczko:
:ico_oczko: :ico_oczko:
ja w tym roku to moge sobie pomazyc o wyjezdzie ale moze wprzyszlym roku zobaczymy :-D
Ale dzis rano jak wstalam to sie usmialam - Nikola spala na brzuszku w jednej raczce jeden smok w drugiej drugi hehehe musiala sobie wnocy zgarnac
hehe fajnie musialo to wygladac :-D :-D :-D
te nasze dzieci sa takie sprytne
fajne fotki na poczcie :-D :ico_brawa_01:
Ja też już niedługo, i to chyba już na dniach zacznę pracować... Boję się jak diabli jak to będzie, ale jakoś trzeba zacząć...
ojej ty tez :ico_olaboga:
ale idziesz tak normalnie do pracy czy ten swoj interes otwierasz??
a wlasnie jak tam twoj biznesik??

no i mialam pytac moze w jakis dzien bysmy sie umowily na spacerek??
zrobilo sie tak ładnie
daj znac
czekam na prozpozycje :-D :-D
mnie niepasuje tylko jutro i pojutrze a tak to jestem wolna :-D

uciekam kochane :ico_prasowanko: :ico_prasowanko: mnie wola hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda33

26 kwie 2010, 12:02

Mikusia musieliśmy łapać w sobotę jeszcze raz, bo poprzednio omyłkowo posiew bł zrobiony z moczu z woreczka i wyszła bakteria e.coli, która jest normalnie w jelitkach :-D wynik będzie najwcześniej jutro

zmykam na spacer, bo na pozniej zApowiadają burzę :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”