a ja dzis p poludniu wstawie chyba ciuszki malego nie mam ich za duzo ale na początek starczy,i bede sukcesywnie prasowć bo nie lubie tego robic

Nie pamiętam jak córę na wyjście ubrałam,a pamiętam,że zimno było i śniegu jeszcze trochę leżało
 Nie pamiętam jak córę na wyjście ubrałam,a pamiętam,że zimno było i śniegu jeszcze trochę leżało   

a normalnie mnie nie boli
 a normalnie mnie nie boli   

za 34 tydzien
 za 34 tydzien  

Aniaaa super ze dzis nie boli
 Aniaaa super ze dzis nie boli  

za brzucho i caloksztalt
  za brzucho i caloksztalt  Jak Ty to zrobilas dziewczyno???Ja wygladam jak paczek
  Jak Ty to zrobilas dziewczyno???Ja wygladam jak paczek  
  Ja mami rozek i taki ciut grubszy kombinezonik z bawelny?( jakby pikowany) ale nie za gruby . Zreszta u nas jest juz cieplo + 10 to za te kilka tygodni moze byc juz naprawde cieplo...
  Ja mami rozek i taki ciut grubszy kombinezonik z bawelny?( jakby pikowany) ale nie za gruby . Zreszta u nas jest juz cieplo + 10 to za te kilka tygodni moze byc juz naprawde cieplo...  
  za  35
  za  35  

Nastepne 2 kupki musze chyba przejzec i odlozyc te ubranka w ktorych nie wydaje mi sie ze synus bedzie chodzil-bo naprawde ma w pokoju duza 3 drzwiowa szafe ale wszystko nie wejdzie
  Nastepne 2 kupki musze chyba przejzec i odlozyc te ubranka w ktorych nie wydaje mi sie ze synus bedzie chodzil-bo naprawde ma w pokoju duza 3 drzwiowa szafe ale wszystko nie wejdzie  

No i w koncu spakowac torbe do szpitala....
  No i w koncu spakowac torbe do szpitala....  

Chociaz mam nadzieje ze sie conajmniej przez 3 tygodnie nie przyda
 Chociaz mam nadzieje ze sie conajmniej przez 3 tygodnie nie przyda 

to moze uda sie nam dokonczyc rozpakowywanie i sprzatanie oraz zamowic meble do duzego pokoju
 to moze uda sie nam dokonczyc rozpakowywanie i sprzatanie oraz zamowic meble do duzego pokoju  
  ale wyglada juz jak nowy to tylko go teraz wyprac!!!
 ale wyglada juz jak nowy to tylko go teraz wyprac!!! 

o wszystkim trzeba myslec moze przy drugim dziecku bede juz bardziej uswiadomiona w takich wyborach ;)
 o wszystkim trzeba myslec moze przy drugim dziecku bede juz bardziej uswiadomiona w takich wyborach ;) 

tylko na spokojnie
 tylko na spokojnie   

(normalnie 50€ trzeba placic) i nawet chcial mi fotke w 4D wydrukowac, ale mala przyslonila buzke raczka i nie bylo nic widac.
  (normalnie 50€ trzeba placic) i nawet chcial mi fotke w 4D wydrukowac, ale mala przyslonila buzke raczka i nie bylo nic widac.  

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość