ale i tak jest siedliskiem kurzuFajny taki baldachim z tiulu wygląda zwiewnie i delikatnie
ja mam właśnie materiałowe baldachimy, fajna sprawa, mi sie osobiście baldachim w każdej postaci podoba, tym bardziej ze mam strasznie słoneczne mieszkanieJa myślałam bardziej o takim materiałowym żeby od światła bardziej chronił co by młode tak wcześnie nie wstawało
dziękuję:)świetny brzuszek, bardzo ładnie wyglądasz![]()
![]()
hehe no ja też sie obawiałam i z Majcia i teraz ze moze jakaś pomyłka w usg nastąpićJak my z moim P zanim się dowiedzieliśmy że będzie dziewczynka to się wysławialiśmy o dziecku jak o chłopcu to nam się łącznie 4 razy śniło że będzie dziewczynka. Mam nadzieję że nasze sny się jednak sprawdzą bo wszystko dla dziewczynki już przygotowane:D
Ja do szpitala tez sama naszykuje ale dla samej siebie czy dla męża kiedy mała będzie w domu by nie był zagubiony w tym wszystkim i wiedział co i kiedy .ja tam nic nie opisuję, po co?Ja też mam w planach akie cos zrobić .Ale na razie to nawet nie mam rozmiarowo posegregowanych ani uprasowanych . Przez te upały nie mam na nic siły.
Ja robię tylko pasemka zazwyczaj raz do roku , ostatnio robiłam na Wielkanoc więc chyba już przed porodem nie będę się malować.Chociaż kto wie czy mi sie nie odwidzi .ja przed porodem jakoś na początku września pojadę jeszcze pofarbowaćfarbować włosy,
hehe agentka.Moja siostra na 2 dni przed komunia obcięła sobie brwi ale tak wygoliła porządnie.A moja młodsza właśnie obcięła sobie grzywkę sama nożyczkami na krótko.![]()
Ja taki będę zamawiać tylko taki duży by zakrył cale łóżeczko jak będę mieć potrzebe. Miała takie coś ciocia i bardzo sobie chwaliła przed muchami i komarami .Fajny taki baldachim z tiulu wygląda zwiewnie i delikatnie
Oj to musiałabym wszystko pochować bo na wszystkim siada kurz .Ja na to tak nie patrze .ale i tak jest siedliskiem kurzuFajny taki baldachim z tiulu wygląda zwiewnie i delikatnie![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość