[ Dodano: 30-11-2011, 10:24 ]
serniczka, ja jak sie dowidziałm w pierwszej ciazy ze bedziemy mieli synka to tez skarpeki kupiłam

one takie slodkie sa i takie MESKIE!!! hihijem właśnie 2 śniadanie miałam dziś taką ochotę na twarożek ze szczypiorkiem rzodkiewko i cebulką i mój P. rano zrobił i jem teraz kanapeczki z twarozkiem własnej roboty mniam![]()
[ Dodano: 30-11-2011, 10:24 ]
serniczka, ja jak sie dowidziałm w pierwszej ciazy ze bedziemy mieli synka to tez skarpeki kupiłam![]()
no to tymbardziej na l4 jak żylaki wychodzą moja sis też pracowała 8 h na nogach w ciąży i takich żylaków sie nabawiła że teraz jej sie dają we znaki a mądra taka była wtedy bo chiała jak najdłużej pracować a teraz jak widzi swoje nogi to płacze.asiab, tak w sklepie.. staram sie nie denerwowac i nie dzwigac ale sie nie da... poza tym 8 godz na nogach.. no i moj zylak na nodze..;/ poki co udaje sie go ukryc przed połozna ale wkoncu bedzie chciała pewnie obejrzeć nogi czy nie ma obrzęków.. ehh.. od stycznia dam sobie spokoj z praca :P
- czas najwyzszyod stycznia dam sobie spokoj z praca :P
- ja wczoraj juz nie dalam rady i o 20 wzielam tabletke,bo tak mnie glowa bolala,ze masakraGłowa coś się odzywa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość