Najserdeczniejsze zyczenia dla Piotrusia
kostuniafajnie ze napisalas o tym pasteryzoaniu,chociaz nie ja pytalam ale jak kiedys wspomnialas to mialam ci potem zapytac jak dlugo to gotujesz ale zapomnialam, no ale ktos pamietal hihi wiec i tak napisalas
No a mieska typu krolik czy jagniecina to niestety nie robie bo nawet na oczy nie widzialam, a tak poza tym to zupki szykuje z warzywkami i drobiem. Ale jak Malgosia radzi zeby nie brac sie za krolika bo twardy to go sobie odpuszcze.
kostunia,mamciaTo nosidlo faktycznie super, dzis przymierzalam w sklepie, ciezar sie super rozklada, tylko nie wiem czy dziecko w grubym kombinezonie to sie tam zmiesci bo dzis byl tylko w bluzie i jakos tak juz malo miejsca mial zwlaszcza na raczki. A wy juz jakos ubieralyscie grubo wasze maluchy i sprawdzalyscie czy sie zmiesci bo mi sie wydaje ze to tak najbardziej to latem sie sprawdza.
[ Dodano: 2007-09-18, 22:47 ]
lulu81, moj od wczoraj tez kupki nie mogl zrobic wiec mu dzis dalam sliwek suszonych ze sloiczka i zrobil a tez sie dlugo meczyl od wczoraj no a jak on nie moze zrobic kupki to taka maruda ze hej.
A moze posmaruj mu pod noskiem troszke mascia majerankowa to mu bedzie latwiej oddychac.