Ja mam taki i jestem zadowolona, ni popisze bo mój bąbel szaleje
[ Dodano: 2008-08-19, 14:25 ]
usnął wkońcu a ja mam klawiaturę, supr się pisze bo wogóle nie słychć klikania, jeszcze tylko sobie wiatrak wymienię w zasilaczu myszkę na jakąś bezgłośną i mogę całą noc siedzieć
a jezcze raz co do fotlika to jest super, ma takie podkładki pod główkę i pod nóżki że jest mięciutko ale i nie zwija się gdzieś. A co doregulacji w nim to wiadomo że nie jest już taka jak w poprzednim foteliku (kołysce) nie bierze się aż tak do leżenia ale ta podkładka jest pod głową i jakos tak nie leci jak się weźmie na sam dół ( w sensie do leżenia).
No i wczoraj wiedziałam co chcę pisać ale brak klawiatury mnie zniechęcał.
A przeewszystkim zaległe życzenia dla wszystkich jubilatów i super fotki, WSZYSTKIE!!
Arturkowi już na dole dwójkę widać jak płacze bo inaczej zasłaia języczkiem. Zasypi tylko na rękach i w dzień i wieczorem już a wczoraj to zasypianie trwało godzinę, co go odłożyłam to on w śmiech i bachna brzuszek. Brałam go kilka razy a on się śmieje.
A i dach dalej się robi, teraz tylko wykańczją ale jak ię ich dzisiaj pytłam czy do czwartku zrobią to oni że wątpią. Ale i tak tście jadą już w czwartek bo bus zamówiony to myslę że nie odmówią go. Poczytam jeszcze raz to pewnie sobie coś przypomnę