Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 23:43

jejka Anza co to sie tam u was za choroby panosza :ico_olaboga: i klotnia u Was? :ico_szoking: nie moze byc!!!ale juz pogodzeni czy jeszcze nie?pewnie zmeczenie robi swoje...to minie :ico_noniewiem: buziaki,maj sie cieplutko!!!

Lady,no w Erisie w Rybniku moze byc ciekawie...wlascicielka jest mojej najlepszejszej kolezanki z PL ciocia...i jej corka...hmmm...mozesz sprobowac :-) zawsze to praca,a moze czegos nowego sie dowiesz,douczysz...jakies gratisy itp. :ico_oczko:

a ta babka mi tak mio napisala,ze zaprasza mnie na kawe bo juz zimno sie robi i na placu zabaw pewnie sie nie spotkamy....i jeszcze dopisala ze byloby fajnie miec taka mlodsza siostre w mojej osobie-co mnie troche cofnelo :ico_noniewiem: ....no ale tak przyjaznie podchodzi do mnie...no zobaczymy...skoro i tak nikogo w tej wiosce nie znam to chyba zaryzykuje i sie do niej wybiore :ico_noniewiem: Maya sie z Nikolasem pobawi :ico_noniewiem: ...ja pogadam itp. :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 06:59

GLIZDUNIA, odwagi!!! a ile ta babka ma lat??

lady mnie jakos te wczesne godziny do wstawania nie przerazaja... tylko musze sie wczesniej polozyc niz 23-24.

anza klotnia u was??/ :ico_szoking:

Sikorko intensywny weekend Ci się szykuje :ico_brawa_01:

lady wysłanie CV Cię nic nie kosztuje!!! WYSYŁAJ!!!!! Ale powiem, Ci od razu, że praca recepcjonistki to niestety mało wdzięczna robota... jak tylko coś jest nie tak, to klienci mają pretensje do Ciebie, a Ty musisz świecić oczami... ale prawda jest taka, że doświadczenie trzeba jakoś zdobowyć, więc trzymam kciuki!!!

Ja już po robocie :-D dzisiaj uwinęłam sie w 1h! :-D

[ Dodano: 2008-10-03, 08:24 ]
wiecie co?
jutro mam zajecia w szkole, ale tak mi sie nie chce na nie isc, ze szkoda gadac... i jeszcze od 8 do 18 bede tam siedziec...

[ Dodano: 2008-10-03, 08:56 ]
GLIZDUNIA, bylam na profilu Arka na NK i widziałam tam zdjęcie jakich nam nie pokazywałaś =D śliczne są

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2008, 09:21

GLIZDUNIA, ja tam bym poszła do tej kobietki, kurcze co Ci zależy, a może sie naprawdę fajna okazać i będzie Wam się dobrze gadało. No właśnie, a ile ona ma lat, czy aż taka stara??? Myślę, że nam się by też dobrze gadało razem, przynajmniej ja bym bardzo chciała, a w końcu już nie taka młoda jestem, właśnie sprawdziłam dzieli nas 13 lat.

doris, Ty to jesteś szybka w 1h :ico_brawa_01: , a i weekend Tobie się pracowity zanosi :-D

U nas pada znowu :ico_olaboga: znowu szaro buro na dworzu.

Idę zainteresować czymś Karola, bo już słyszę, że stoi przy lodówce i woła brrrrr, brrrr, brrrrrr.

A zapomniałam, już od jakiegoś czasu Karol nas męczył o lalę, tak, tak, co gdzieś widział lalkę to wołał lala, lala, a wczoraj w Tesco dopadł lalę i tak ją zaczął kochać i nie chciał oddać, że mu ją kupiliśmy. Wczoraj cały wieczór lalę układał spać i karmił i tarmosił również :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 09:26

hejka z rana!!!
Doris,napewno pokazywalam bo zawsze najpierw Wam pokazuje a pozniej wklejam na NK :ico_noniewiem: ....a co do tej kobietki to ma 34lata i powiem szczerze ze mam tu znajomych w jej wieku i starszych i nikt mnie nigdy nie traktuje jako mlodszej siostry...nikt mnie nie traktuje jako mlodszej wogole,tak to juz jest na emigracji ze wszysscy sa do siebie na ty mimo czasem gigantycznych roznic wieku :ico_noniewiem: jest jakas rownosc,przynajmniej nigdy nie poczulam zeby ktos nas inaczej traktowal hmm

u nas spoko noc,tatus sie wyspi i zazynamy z nim urlopowac!!!ja niestety w weekend do pracy bo tak to bysmy sobie caly czas razem siedzieli...ale i tak nie jest zle!!!

zrobilam dzis jajecznice na boczku i Maya o dziwo polowe oczku zjadla a druga polowe zostawila-powybierala z jajecznicy...co do niej niepodobne!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2008, 09:31

GLIZDUNIA, no widzisz to ta kobietka jest nawet młodsza ode mnie. A że napisała "mieć młodszą siostrę" to nie znaczy odrazu że będzie Cię tak traktować, myślę że jej też brakuje towarzystwa na emigracji, a jeszcze macie dzieci w jednym wieku i pewnie chciałabyć miła i Cię tylko zachęcić,żebyś się nie krępowała i przyszła.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 09:36

Sikorko,no to swietnie ze karol ma lalke,bedzie wrazliwym i pomocnym tatusiem kiedys!!!!a jak to cieszy nie ak widzisz jak sie opiekuje maluszkiem :-) :ico_brawa_01: a co do tej kobietki,to ja jestem pozytywnie nastawiona...moze tak jej sie napisalo,mi kompletnie jej wiek nie przeszkadza....ja sie dosc normalnie dogaduje z ludzmi w jej wieku i strszymi ale tak sobie pomyslalam ze ona mogla sie zrazic jak zobaczyla na NK ile mam lat :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2008, 09:46

GLIZDUNIA, e tam odrazu zrazić, jakby się zraziła to by Cię nie zaprosiła, a napisała tak bo pewnie pomyślała, że Ty taka młoda to nie będziesz chciała starej kumpelki mieć :-D Ja jakbym się zraziła, to jużbym tu z Wami nie pisała, bo co się będę z małolatami zadawać :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_haha_01:

Jak Karol pójdzie spać to postaram się filmik zgrać i foty wrzucić :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 09:50

hello

glizdunia jedz i zobacz co z niej za kobita, choc ja raczej nie ufna do obcych, wiec radziłabym dystans na poczatku, jeszcze po takim hasle, dziwne jakos..
anza kochana oby choroba was szybko opusciła, no i kłótnia z R zeby juz sie nie powtarzała..i sikorka ci dobry pomysł podsuneła, otworz sobie dwie karty na necie i w jednej wklejaj foty a w drugiej pisz do nas :-)

a co do tej pracy wiem, ze nic nie kosztuje wysłanie cv, ale A mi odradza, ze mnie wysmieja, co ja szukam w salonie kosmetycznym z dyplomem po administracji i nie wiem, co bym miała napisac w tym podaniu, czemu chce tam robic :ico_olaboga: :ico_noniewiem: , a poza tym pewnie w takim salonie i soboty sie robi i pewnie od 9/10 do 17/18 wiec godz tez jakby nie dla kobity z małym dzieckiem i domem na głowie, no nie wiem... :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2008, 09:52

Sikorko super ze Karol ma lale. ja sie przyznam ze my nie mamy zadnej lalki... :ico_wstydzioch:

Glizdunia jak nie pojdziesz do tej kobitki to sie nie przekonasz jaka jest!!!
Ja jakbym się zraziła, to jużbym tu z Wami nie pisała, bo co się będę z małolatami zadawać
:-D i tak trzymaj

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 paź 2008, 09:56

Lady,moze warto chociaz zlozyc cv i isc na rozmowe,moze pojda na reke jakos z godzinami-nigdy niewiadomo!!salon ma duzo uslug i pracy bediesz miala tam niemalo napewno....ciekawa jestem jaka tam atmosfera panuje....mysle ze sa to bardzo wymagajacy ludzie...i chyba ta administracja by ich nie zrazila....isc zobaczyc jak to wyglada to mozesz,najwyzej od razu zaznaczysz ze nie jestes juz zainteresowana bo to czy tamto Ci nie pasuje jednak....no nie wiem zrob jak uwazasz!!!jak nie masz checi to nawet sie nie fatyguj!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”