Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

20 lip 2009, 20:23

A pewnie jeszcze paskudne
a piłaś kiedyś lekarstwo smaczne????? bo ja jakoś nie ;-)
magduś81, kobietko a jak się czujesz co??? Mnie ostatnio coś brzuszek pobolewa w dole ale wydaje mi się że to dlatego że się wszystko rozciąga ;-)
A co tam u Was kobietki w ogóle słychać ciekawego co??? Widzę że zakupy w pełni a ja jak na razie nic nie mam ale jak skończę pokoik to może zacznę szaleństwo zakupów. Dzisiaj się nawet dowiedziałam że moja chrzestna też jakieś tam cacka zaczęła dla niuni kupować i jest normalnie wniebowzięta że to dziewczynka ;-)
Dobra kobietki życzę miłego wieczorku i odezwę się jutro jak wstanę ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

20 lip 2009, 20:33

magduś to mi ćwieka zabiłas z tą kołyską Coneco :ico_olaboga: Już nastawiłam się na tę drewniana a teraz znowu nie wiem jak tak zachwalasz :ico_noniewiem: Ale ta karuzela nie bardzo mi pasuje ,ze się nie przekręca
Magduś za 2 saszetki 80 zł :ico_szoking:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

20 lip 2009, 21:37

hej
wpadłam się przywitać , lepiej wieczorkiem niz wcale :ico_oczko:
postaram się teraz codziennie wpadać , bo mąż ma neta więc wieczorkami będę zaglagać :ico_haha_02:

kurcze u was juz naprawde zakupki pełna para , ja narazie wiem ,że wózek zakupie x-landera xa , ale jeszcze zastanawiam sie nad kolorem :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 lip 2009, 22:01

ja miałam w zamiarze robic zakupy od pierwszego lipca, ale...
jestem taki typ że mi szkoda pieniędzy gdy mam cos kupic dla siebie, a ustalilismy z piotrem ze na początku porobie zakupy dla siebie typu koszula nocna do szpitala, wkładki laktacyjne itp ale mi szkoda :ico_puknij: wiec zakupy są przełożone na powrót z mazur bo wtedy bede juz mogła kupować dla dzidziusia no i bedzie jakos łatwiej przy okazji kupic cos sobie...

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

21 lip 2009, 07:18

Witam,
wczoraj po wieczornym zastrzyku nie chciało mi się już włączać komputera, a dziś muszę nadrobić zaległości, bo trochę naklikałyście :-D
Magduś81 te niektóre leki faktycznie mają kosmiczne ceny. Ostatnio miałam mały stan zapalny i gin przepisał mi maść do jednorazowej aplikacji, w aptece też zrobiłam wielkie oczy, bo kosztowała jedyne 50 pln, całe szczęście bardzo skuteczna i pomogła szybciutko :-)
Dziś o 17.00 mam wizytę :ico_brawa_01: Odezwę się wieczorkiem lub jutro rano. Zobaczymy o której wrócę.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 lip 2009, 08:01

WItam się z ranusia :-D
SPać już nie moge więc postanowiłam zajżeć :-)
Dzisiaj w nocy znowu spać nie mogłam, sama nie wiem dlaczego!!!
Magda33, czekamy na wieści po wizycie :ico_brawa_01: ciekawe ile Zosia urosła!!!
asika82, ja tylko napisałam że mi się podoba bo jest naprawde śliczniutka i słodziutka!!! A z karuzelą tą własnie się dziwiłyśmy że nie da się jej przekręcić tylko jakby co trzeba ją poprostu odkręcić!!! Drewniana też jest ładna ale ta jakoś bardziej słodka!!! Ja nie namawiam do kupna bo później jak nie będzie ci się podobać to będzie na mnie hihi :ico_oczko: Kupicie co wam bardziej pasuje do mieszkanka!!
narazie wiem ,że wózek zakupie x-landera xa
teraz ostatnio same Xlandery widuje na ulicach!!! Fajne są te wózeczki!!!
kobietko a jak się czujesz co???
bigottka czuje się tak sobie ale to norma, coś ostatnio mi dokuczają hormonki bo chodze i popłakuje sobie :ico_sorki: bez powodu ale dzisiaj napewno będzie lepiej!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 lip 2009, 08:06

Witam ja wcinam sniadanie i mykam do lekarza bo mimo insuliny cukry ciągle za wysokie :ico_placzek:
a jem dokładnie to co przewiduje dieta...
co ciekawe jak bylismy nad wodą w sobote to pozwoliłam sobie na małe odstępstwo od diety i co? cukry w normie :ico_zly: a w domu pilnuje pilnuje i nic. za wysoko
zobaczymy co mi pani doktor powie...

Awatar użytkownika
Magda33

21 lip 2009, 09:14

Magduś81 ja też dzisiaj nie mogłam spać w nocy, kręciłam się tylko i usnąć nie mogłam. :ico_olaboga:

isiawaszawa rzeczywiście dziwne, że ta dietka nic nie daje, no chyba, że trzeba duużo czasu żeby się wszystko unormowało :-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 lip 2009, 09:19

domu pilnuje pilnuje i nic. za wysoko
to rzeczywiście dziwne :ico_sorki: zapytaj gina albo tego lekarza co i jak bo tak nie może być!!!
ja też dzisiaj nie mogłam spać w nocy
może to pogoda!!!

Awatar użytkownika
Magda33

21 lip 2009, 09:28

może to pogoda!!!
być może, nie mam pojęcia.
Piotrek nie chce mnie zabrać ze sobą w sobotę do Gdyni i chyba ma rację. Lepiej żebym została we Wrocławiu. Szczególnie, że on jedzie wcześnie rano i w nocy wraca, więc za wiele bym z tego wyjazdu nie miała, a poza tym tyle godzin w aucie nie jest dla mnie dobre. Poleżę sobie w domku i poleniuchuję, a nad morze jeszcze się najeżdżę, teraz Zosieńka najważniejsza :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”