tibby kochanie ,ale byloby fajnie jakbys była ze mną tutaj na wateczku,znaczy jesteś tak czy siak,ale tak z suwaczkiem ciążowym to inaczej

ja tam trzymam kciuki i nie patrz na to,ze wczoraj mialaś wyzsza tempke a dzis nizsza bo jutro moze skoczyc jeszcze o wiele do gory spokojnie

przygladnij sie mojemu wykresowi jak bylo tylko,ze ja mierzyłam pod językiem nie w pochwie tak bylo łatwiej noi sprawdzała sie w 100% tempka
jenny kochana a Ty na diecie?

odchudzasz sie?
A ja jakoś nie umiem do końca zaufac memu ginekologowi i na jutro jeszcze raz umówiłam sie na USG,ale prywatnie do jednej z moich najlepszych gineklogów,Pani doktor to D Nauk Med..specjalista ginekolog-połoznik i nauczyciel NPR dzięki niej zaszłam w ciąże,ale jest droga no cóż pozyczyłam kaske od brata i pojde do niej chociaz raz,ze by dokładnie ogladneła to moje dziecko i tego krwiaka noi ten drugi pęcherzyk,który jeszcze sie nie wchłonoł,USG jak na te czasy nie jest w żaden sposób złe dla płodu takze ja będę spokojna a i pewnie dostane zdięcie mego smyka,bo juz bym kolejne chciała ostatnie zdiecie jakie dostałam to same wiecie jakie moje małe bylo małe bo miało 6mm a teraz to juz prawie 3cm

ps: chciałabym czu nie chciała juz brzuś mi wyskoczył po woli nie moge go nawet wciągnąc