Juz sie nie moge doczekac ,kiedy sie dowiem co Ty bedziesz miala

Dziekuje bardzo,uspokoilam sie po tynm USG bardzo!miszka, gratuluję synka to mamy juz dwóch chłopów prześliczny ten twój Ludzik
Ja tez bylam pewna ze Apap,ale poniewaz mam ciagle problem z bolem glowy spytalam pani doktor w szpitalu co moge brac ,powiedziala ze wylacnie paracetamol 500,zadnych aspiryn ani Apapow.Tez mi sie zdarza siegnac po srodek przeciwbolowy ,bo mozna zwariowac!No ale APAP podobno slabszy to juz teraz nie wiem to wezme lepiej ten paracetamol jak mowisz ze lekarze tak mowia a myslisz ze moze zaszkodzic ?
Tez mi sie zdarza siegnac po srodek przeciwbolowy ,bo mozna zwariowac!
,zadnych aspiryn
Zupelnie inaczej,tak juz sobie bardziej moge zpersonalizowac czlowieczka.Mowie ,Ci jaka jest roznica na usg!!!!To juz takie duze bobo,widzialam nawet jak paluszka do buzi wkladal,nozki podciaga do brzuszka,a jak doktor mocniej przycisnal glowice to normalnie odpychal ja nozkami i raczkami.Kazda kostke paluszkow widzialam.Nie wiem dlaczego na monitorze to bylo tak ladnie widac a zdjecia tego nie oddaja.Ale kosmiczne przezycie ten skan,jeszcze jak oni Ci tlumacza sekunda po sekundzie co widzisz i dbaja zeby dla Ciebie to bylo przezycie.Wiesz on pokazal nam buzie dziecka i mowil :ze wlasnie otwiera usta,gdzie ma oczka ,uszka,nosek-no masakra.Zobaczysz 15 majaA jak tam Miszka swiadomosc ze syniolka masz w brzuszku? fajnie nie juz mozna do niego po imieniu mowic
, świete słowa...zadne zdjecie nie odda tego co widać w trakcie badania....ja juz tak tesnię za moim Kropkiem że masakra....byle do soboty....a potem chyba ukradnę aparat usg..
No gdybym miala taki aparat w domu,to bym tylko pod nim lezala i patrzala co robi dzidziamiszka, świete słowa...zadne zdjecie nie odda tego co widać w trakcie badania....ja juz tak tesnię za moim Kropkiem że masakra....byle do soboty....a potem chyba ukradnę aparat usg....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Jimekalmiya i 1 gość