Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 maja 2008, 18:28

ja właśnie tez o takim myslałam, ale wydawało mi się że Krzys jeszcze za mały

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 maja 2008, 21:19

A ja nie muszę kupować takiego siodełka bo nie mogę jeżdzić na rowerze więc mam problem z głowy :ico_oczko:
Ale faktycznie to jest bardzo fajna sprawa. Nam pozostały piesze wycieczki :ico_oczko:

Emilka już sobie smacznie śpi a ja leniuchuję w samotności :-) Mąż jeszcze w pracy ale dzwonił że już wraca i przy okazji zaczaczy o KFC więc będzie wieczorna wyżerka :-D
A ja byłam dzisiaj u kosmetyczki i założyła mi paznokcie żelowe bo wczoraj ściągnęłam akryle i tak na próbę założyłam żele a co :-D

No dobra ja lecę. Miłego wieczorku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 22:04

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wielkie brawa dla Amelki za siusianie oby tak dalej
Julcia tez smacznie sobie spi :-)
Aga26, ale norobiłas mi smaka tymi smakołykami z KFC az slinka mi cieknie

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

13 maja 2008, 22:53

DOMI wcale nie jest za mały mniejsze wozą :-) fajna sprawa my duzo zawsze jezdzilismy na wycieczki ,kiedy był tylko czas to juz nas w domu nie było

aguś
przyznaj sie nie mozesz czy nie umisz? :-P g:D ,ale mężulo zawsze moze powozić emilke to ,ze ty nie mozesz to znaczy ,ze ona tez nie moze tego zasmakowac...pięęęękna sprawa :-) moje dzieciaczki zawsze uwielbiały takie jazdy ,zreszta do teraz lubią, a które dziecko nie lubi ? chyba kazde to uwielbia :ico_brawa_01:

młoda jeszcze drepta ,ale juz ją kłade

dobranoc :-)

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 maja 2008, 23:22

Witajcie wieczorową porą kochane :ico_haha_02:
Choć jestem troszku zmęczona to jeszcze naskrobie wam parę słów :-) A w ogóle coś mnie zaczęło boleć w plerach a raczej po prawej stronie nad nerką,ach psuję sie już :ico_oczko: :ico_haha_01: To pewnie od tego chodzenia za rączkę z małym po parku,skubany nie wiem po co trzyma ten palec,a w zasadzie jego koniuszek-chyba tylko dla swojej świadomości :ico_haha_01: Bo przechodziliśmy tak cały park,a jest co chodzić...
U nas dzionek minął spokojnie,choć w pracy było co robić i nawet nie wiem jak ten czas zleciał!A jutro urywam sie na 2 godz.z pracy bo mam jazdy o godz.12 :ico_oczko: w samo południe juz widzę te korki-szał ciał!No cóż i tak bywa!Dziewczyny dzięki za komentarze pod zdjęciem na naszej klasie-jesteście ciochane :ico_buziaczki_big: To tak na koniec wkleję wam trochę zdjęć z niedzielnego wypadu na działkę...
Kurna nie mogę sie wbić na fotosika :ico_placzek:
:ico_placzek:

Gozdzik- Julka to fajna dziołcha :ico_brawa_01: A jaka poważna hi,hi

Becia-wielkie brawa,ze Mela przełamała sie do nocniczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A co do tego fotelika na rower,to nie wiem kochana :ico_noniewiem:

Aguś-porób tylko zdjęcia,juz widze jaką radochę będzie miała mała :ico_haha_01: A ty razem z nią,co nie?

[ Dodano: 2008-05-13, 23:32 ]
Przaszam dziołchy,ale nie mogę sie wbić na tego fotosika,jak co to jutro wam wkleję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: A teraz to śmigam do spania,bo trza sie wyspać!Miłego dzionka wam życzę-buziaczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

14 maja 2008, 07:37

witajcie z rana

oczywiście jestem w pracy, więc nie za długo.

U nas nocka w miarę. Majka co prawda miała bardzo, bardzo wysoką :ico_chory: , ale dopiero o 4 nad ranem. Dałam jej nurofen i zasnęła po jakieś godzinie. Miki przespał całą noc.

Becia ja za bardzo się nie znam na fotelikach, ale wydaje mi sie, że jak już kupować to taki, który wystarczy na dłużej. Moja siostra kupiła taki do 16 lub 18 kg.

nana czekamy na zdjęcia.

No dobra dla wszystkich aromatyczna :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: i lecę popracować.[/b]

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 maja 2008, 08:36

Witajcie z rana

My dopiero przed chwilką wstałyśmy :-) Pogoda za oknem śliczna więc kolejny dzień spędzimy na świeżym powietrzu...

becia kiedyś jeździłam bardzo dużo na rowerze ale niestety stwierdzono u mnie przewlekłe zapalenie stawów kolanowych i każdy większy wysiłek kończy się wodą w kolanie :ico_wstydzioch:
A jak Twój nastrój przed jutrzejszym zabiegiem ?? Ty zostajesz w szpitalu czy wracasz w ten sam dzień ??
nana oczywiście czekamy na zdjęcia. Powodzenia na dzisiejszych jazdach i oczywiście czekamy na relację :-D
urmajo dziękuje za kawusię :ico_sorki:

No nic idę skończyć kaszkę dla Emi.
Aaaa zapomniałam Wam napisać. Emilka ma kolejnego ząbka na swoim koncie, to już 11 :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 maja 2008, 08:43

witajcie

my juz wszyscy na posterunku ,robie meli kaszke

aga aahaaaaa rozumiem :ico_olaboga: to przechlapane.

ja mam dzis mnustwo spraw do załatwienia ,aczuje sie potfornie psychicznie strasznie sie boje jutra cykora mam nieziemskiego ,jak wszystko bedzie OK i obejdzie sie bez komlikacji to mnie wypuszcza po kilku godzinach ,ciekawe jakie bedzie moje samopoczucie po tym ,dlatego dzis musze pozałatwiac ,pewnie ze dwa dni bite to bedzie rekonwalescencja,bede dochodzic do siebie
urmajo matko bolsa :ico_olaboga: co tam znowu u ciebie za szpital :ico_olaboga: ,wspóczuje tych ciagłych chorób to sie majunia nacierpi :cry:
a teraz smigam ,po południu cos skrobne ,miłego dnia paaaaaaaaaaa

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2008, 08:50

hej kobietki ja tak goscinnie :D :ico_brawa_01: dziewczyny wklejajcie fotki swoich maluchow tu w tym wateczku! hihihi i byle jak najwiecej plisss :D http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 5&start=70

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2008, 11:01

Witajcie u nas nocka spokojna wstałysmy o 7
Jula sobie smacznie spi ja własnie zjadłam sniadanko prańko wywiesiłam no to teraz luzik
beatris75, nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze
Aga26, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emilki za ząbala
u nas tez ładna pogoda choc wieje wiatr troche zimny ale i tak spacerek musi byc
nana, witaj kochana :-D :-D :-D hihi jeszcze godzinka i bedziesz szaleć na drogach :ico_haha_01:
ja narazie zmykam ide sie szykować na spacerek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”