Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2008, 13:03

a ja juz po szkole i kolejny egz chyba do przodu

mala byla u mojej siostry

jeszcze tylko w przyszlym tyg i mam fajrant do wrzesnia

normalnie nie moge uwierzyc ze sie to wszystko konczy

piekne fociaki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 cze 2008, 14:50

hejka...pisze do Was.....kaleka :ico_olaboga: :ico_placzek: ....
bylam w pracy ale jestem taka obolala ze ledwo chodze!do tego doszly jajniki chyba i jade na tabletach od rana.....

Massumi,Sikorko....bomba.....ja uwielbiam takie foty ogladac....to chyba tak dla mnie na poprawe nastroju :-) :ico_brawa_01:

Zborra...zycze owocnego wypczynku.....wracaj szybko a wysciskaj Kamizelki od nas!!!!!!

Jagodka,swietnie ze juz masz praktycznie wolne!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2008, 15:01

WRÓCIŁAM :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

I też mam radochę z tego jutrzejszego spotkania :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 cze 2008, 17:16

Kamizela,swietnie ze juz jestes!!!dawaj fotki....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 cze 2008, 18:19

kurcze dziewczyny no co Wy gadacie, że Iga się tak zmieniła???? :ico_szoking:
mnie się wydaje że nie bardzo, może trochę wyciągnęła się bo wcześniej to pulpet był bardziej ale rysy to ma te same :ico_noniewiem: aaa i włosy jej się trochę wydłużyły :-D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

sorki :) taka mała retrospekcja ... :ico_oczko:
to stare zdjęcia nie doszłam już do Bożego Narodzenia hihihi

[ Dodano: 2008-06-21, 19:27 ]
wiecie co , od jakiegoś czasu próbuję zrobić mojemu dziecku jakiś ładny portret i nonono ... tak szybko biega cały czas, że mi nic nie wychodzi :ico_zly: :ico_haha_01:

Zbora życzę udanego odpoczynku i wyjazdu superowego bez komplikacji i pogody świetnej i w ogóle !!! :-D całusy

[ Dodano: 2008-06-21, 19:28 ]
no i widzę, że ja tu sama ze sobą sobie gadam :ico_puknij:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2008, 20:31

Glizdunia fotki będą - niech tylko je zgram i wrzucę na Fotosik :ico_haha_01: Ale to jak mały uśnie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2008, 22:31

Ja też czekam na fotki kamizela,

anza, jak ten czas leci, nie. A wiesz popatrzyłam na fotkę gdzie jest Twój mąż, nie dziwię się, że jesteście udaną parą, bo i Tobie i jemu tak dobrze z oczu patrzy. :-)

Wiecie co, kurcze siostra moja stawia mnie w takiej głupiej sytuacji. Chcą wynająć domek na tydzień i powiedzieli, że za nas płacą i żebyśmy z nimi jechali, wiedzą że nas nie stać na taki wypad. Sikor powiedział, że jemu tak jest głupio na "krzywy ryj" A siostra powiedziała, że oni tak czy inaczej wynajmą taki domek, żeby był dla nas pokój, a jak nie przyjedziemy to trudno i że Kacpra zabiera (to jej chrześniak i często go na wakacje zabiera) i najwyżej będzie sam w tym pokoju. Kurcze nie wiem, Sikor się nie zgodzi, mnie też jest głupio, a z drugiej strony te wspólne wyjazdy były zawsze takie fajne i chciałabym jechać :ico_placzek: Oj ta kasa, no ale cóż ja nie pracuję więc trzeba żyć oszczędniej, a jeszcze skarbowy niby nam oddał kasę, ale musimy okna wymienić, w tym roku już koniecznie, przynajmniej dwa, bo w kuchni nawet mi się nie otwiera już :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Wyżaliłam się Wam trochę, bo czasem, tak jak właśnie dziś jakiśsmutek mnie dopada. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2008, 22:43

Kurcze Sikorko rzeczywiście krępująca sytuacja - ale skoro siostrę stać, a pokój ma się zmarnować to może byście jednak pojechali - kto wie, może kiedyś i was bedzie stać na to, by im fundnąć jakąś ekstra kolację lub wypad :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 cze 2008, 22:53

Sikorko...no faktycznie niezrecznie....ale moze pojedzcie i bawcie sie swietnie!a wynagrodzicie w naturze :-) ....to chyba kwestia tego zeby Twoj maz sie zgodzil...a to raczej trudne co?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2008, 23:28

No właśnie to trudne. Mnie może mniej niezręcznie, bo to moja siostra i wiele mi w życiu pomogła zwłaszcza finansowo. Ale Sikor źle się z tym czuje i wcale mu się nie dziwię. A ich jest stać to fakt, chociaż wiem, że na jesieni planują wykupić mieszkanie służbowe w Warszawie, no i cały czas w planach mają budowę domu. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: I będę miała teraz problem przez miesiąc, bo chcą jechać 4go sierpnia.

[ Dodano: 2008-06-21, 23:41 ]
Dobra idę już spać, dosyć tego użalania, dobranoc.....

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”