Ja też czekam na fotki
kamizela,
anza, jak ten czas leci, nie. A wiesz popatrzyłam na fotkę gdzie jest Twój mąż, nie dziwię się, że jesteście udaną parą, bo i Tobie i jemu tak dobrze z oczu patrzy.
Wiecie co, kurcze siostra moja stawia mnie w takiej głupiej sytuacji. Chcą wynająć domek na tydzień i powiedzieli, że za nas płacą i żebyśmy z nimi jechali, wiedzą że nas nie stać na taki wypad. Sikor powiedział, że jemu tak jest głupio na "krzywy ryj" A siostra powiedziała, że oni tak czy inaczej wynajmą taki domek, żeby był dla nas pokój, a jak nie przyjedziemy to trudno i że Kacpra zabiera (to jej chrześniak i często go na wakacje zabiera) i najwyżej będzie sam w tym pokoju. Kurcze nie wiem, Sikor się nie zgodzi, mnie też jest głupio, a z drugiej strony te wspólne wyjazdy były zawsze takie fajne i chciałabym jechać

Oj ta kasa, no ale cóż ja nie pracuję więc trzeba żyć oszczędniej, a jeszcze skarbowy niby nam oddał kasę, ale musimy okna wymienić, w tym roku już koniecznie, przynajmniej dwa, bo w kuchni nawet mi się nie otwiera już

Wyżaliłam się Wam trochę, bo czasem, tak jak właśnie dziś jakiśsmutek mnie dopada.