Hej
aga216, wyszalej się też za mnie na nartach
Inuno, współczuję tych nieprzespanych nocek
aneta11, i jak tam rozmowa ???? pisz nam tu szybko
magda1614, super,że po badaniach wszystko dobrze no i faktycznie dobrze,że na tą prowokację nie poszłaś,bo nieźle by Cię załatwili
Ten kubeczek bardzo fajny,bo dziecko pije z niego jak z normalnego kubka, z której strony chce i nic się nie wylewa jest z firmy lovi.
tabogucka, oj, Tobie też współczuję tych płaczy Szymusia oby te ząbki szybko wyszły
A u dentysty nawet fajnie,bo Karolcia dała sobie pogrzebać w buźce
Podobno wolniej jej szczęka rośnie,a zęby duże i się nie mieszczą, no i będzie musiała nosić aparat jak już stałe zęby wyjdą a teraz ma lipę w buzi,bo zęby się ściskają i ma popsutych 7 zębów
Jeden już jest martwy podobno, a w jednym zrobiła się przetoka i już wiemy skąd takie złe wyniki badań ma,bo limfocyty jej wychodziły bardzo wysokie i OB, no i to przez to. Dentystka jej wyczyściła zęba,żeby ta ropa schodziła przez niego,a nie pchała się gdzieś indziej i na wtorek jesteśmy umówieni na wyrywanie będą próbować podać znieczulenie miejscowe ale znając Karolkę czarno to widzę,bo jak zobaczy igłę to już jej gorzej,a co dopiero jak do buzi będą jej chcieli włożyć w sumie nigdy nie wiadomo i może akurat się uda ale musi sobie dać zrobić,bo inna opcja to znieczulenie ogólne ale na samo to słowo robi mi się słabo, więc bardzo bym nie chciała,żeby w ten sposób jej usuwali... No nic, wszystko okaże się we wtorek
A u nas zima na całego całą noc padało i teraz też ciągle pada i już jest biaaaało wszędzie i jest duuuużo śnieżku Myślę,że utrzyma się dłużej,bo jest -1
Może w reszcie uda się nam wyjść na sanki