Hej, hej
Nie musze pisac jaka u nas dzis pogoda, prawda?
Chyba wczoraj sie pochwalilam za bardzo ze mam przespane nocki, to dzis Nell obudzila z takim rykiem, az sie zanosila, i tulilam ja i tulilam, i jak tylko chcialam wsadzic do lozeczka to powtora z rozrywki...

Az w koncu spala kolo mnie ale i to poplakiwala i caly czas sprawdzala czy leze kolo niej.
Ulamisiula, ale Twoj facio ma wlosy, wow

Dluzsze od Twoich?

Ja kiedys w licealnych czasach mialam chlopaka, fana Sepultury i Metalliki, tyle ze on mial dlugie, czarne i na maksa krecone kudelki, ale boskie byly
Kicia, jak brakuje ci kontaktow ze znajomymi to ty badz pierwsza i je zainicjuj. JA jak tu przyjechlalam nie znalam nawet jednej osoby, jeszcze nawet w ciazy kiepsko bylo, a teraz non stop sie gdzies wlocze, tu z ta mamusia , tu z tamta, a jutro np robimy sobie piknik w parku, bedzie nas 5 mamusiek i dzieciaczkow. Trzeba tylko troche chciec

A i dodam ze wszedzie jezdze sama komunikacja miejska, tj. autobus a potem tramwaj, jade ok. 45 minut aby pobyc 3 godzinki i z powrotem. Ale te spotkania duzo mi daja, uciekam od rutyny, posmieje sie, pogadam i od razu swiat widze w lepszych barwach. Polecam
A Nell dostala takich malyck krostek, drobiutkich na tylnej czesci lydek i brzuszku,oraz na ramionkach w tylej czesci... Zuzia tez ma jakas chropowata i podrazniona skore od wczoraj. Czyzby woda w jeziorku taka "czysta" byla???