co do dziwnych sąsiadów to my na nowym mieszkaniu mamy tak samo

No tylko,że my wynajmujemywalic sasiadow gowno maja di gadania jak jest wlassnosciowe
Jak montowałysmy z mama szafy takie przesuwane ekipa przyszła o 20 i trzeba było wywiercic dokładnie 8 dziur. Po 7 przyszła sasiadka z afera ze o tej porze jej wieracaJak nam okna wymieniali czy drzwi wstawiali i to normalne, ze jakiś hałas przy tym jest a on się darł cały dzień, groził nam, straszył policją itp.
Dobrekazałam im się w niedzielę pomodlić za mojego oszczekańca albo ja pójdę i się pomodlę za to, żeby im rozumu przybyło i się skończyło z ich strony -
heh, mam dokładnie tak samo:-/ wolę nie podskakiwac bo a nóż widelec będę potrzebować sąsiedzkiej pomocy czy coś.. choć wątpię by akurat ci ludzie nam chcieli pomóc w czymkolwiek. Ale jak już nie wytrzymamy bo będą zbyt upierdliwi to wybuchniemyja kurcze za mało tupetu mam i za bardzo szanuję starszych ludzi żeby im powiedzieć co ja tak naprawdę o nich myślę i przez to mam przerąbane na wstępie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość