Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2008, 11:18

secret, to dobrze, ze już ok z synkiem :-)

co do dziwnych sąsiadów to my na nowym mieszkaniu mamy tak samo :-/ nic nie można zrobić bo jakiś wariat z góry napieprza w rury ile wlezie i się drze. nawet odkurzacza nie można włączyć nie mówiąc o wiertarce czy innym sprzęcie. Jak nam okna wymieniali czy drzwi wstawiali i to normalne, ze jakiś hałas przy tym jest a on się darł cały dzień, groził nam, straszył policją itp. Już się boję co będzie jak będzie dziecko i zacznie płakać, to chyba nam podpali mieszkanie. Wogóle to na naszym piętrze będziemy jedynymi młodymi ludźmi więc obawiam się, że jakikolwiek hałas będzie przeszkadzał każdemu. Nawet muzyki nie można głośniej będzie zrobić. Najgorzej to z tym z góry, nic mu nie pasuje.I tak na nas wilkiem patrzą sąsiedzi i mają pretensje, że tak długo remont trwa. Coś czuję, ze będziemy mieli tam słodkie życie...

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 11:31

walic sasiadow gowno maja di gadania jak jest wlassnosciowe

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 wrz 2008, 11:39

walic sasiadow gowno maja di gadania jak jest wlassnosciowe
No tylko,że my wynajmujemy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-16, 11:42 ]
aniabella, ja też mam w koło samych starszych ludzi i oni strasznie nie lubią hałasu :ico_noniewiem: ,może jakby więcej dzieci w bloku było to by się kapli,że dzieci już tak mają,ze czasem płaczą,a w przypadku mojego Bartka to nawet często,długo i bez wyraźnej przyczyny.Już się boję jak się dzidziuś urodzi i kolki będzie miał,będa mi opiekę społeczną regulrnie wzywać :ico_placzek:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2008, 11:59

no właśnie.. my jeszcze tam nie mieszkamy a już nas nie lubią przez to, ze długo trwał remont i były hałasy. Ja rozumiem jakby to było po 22 to wtedy mogliby mieć słuszne pretensje, a że to było w ciągu dnia to nie rozumiem..

idę :ico_odkurzanie: i może kawę wypiję i zjem murzynka bo mam upiekła, mniam mniam :ico_haha_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 12:05

ja właśnie wróciłam z miasta, zimnno jest, kupiłam rybki na obaid, teraz jem drugie śniadanko, i muszę jeszcze skoczyc do Lidla po warzywa i owoce, dobrze, że nie mam daleko

jeśli chodzi o sąsiadów, to Wam współczuję, my na szczęście mieszkamy w domku jednorodzinnym, co prawda mieszka w nim jeszcze ciotka i kuzynka, ale nie ma z nikim i niczym problemu, można robic co się chce :ico_haha_01: i ogródek duży jest

gaga, super, że z dzidzia wszystko OK, duży już ten Wasz synek :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2008, 12:06 przez donatka26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 12:06

Karolina - gratuluję setki :-) no i na torcik się łapię z wielką chęcią :-D

secret25, noo, to dobrze, że z Młodym oki, mój też miała takie jedno albo dwudniówki przy zębach..

a z tymi sąsiadami to macie przerypane :ico_olaboga: ja miałam w Polsce problem z sąsaiadami z boku, bo niby tacy religijni, a ciągle im cos kućwa na szatańskiego wyglądało :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: no i jak juz Krzysiek zaczął zostawiać u mnie psa (a on szczeka jak poparzony) to były jazdy z sąsiadami... ale kazałam im się w niedzielę pomodlić za mojego oszczekańca albo ja pójdę i się pomodlę za to, żeby im rozumu przybyło i się skończyło z ich strony - teraz mam spokój... tutaj mieszkamy na dobrym osiedlu, też są starsi ludzie, ale na szczęście są tez pary z małymi dziećmi, także luzzz :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2008, 12:26

już odkurzyłam i chyba się położę teraz.

Zostało mi trochę milka lila stars maxis (przepadam za nimi) to zjem i może zmuszę tym dzidzię żeby się poruszała :ico_oczko:

wow, kaloryfery są letnie czyli zaczęli grzać :ico_brawa_01: do wieczora może się rozkręci i będzie ciepełko choć wiadomo,że nie będą grzać jak w zimie. Jeszcze ni byłam na dworzu od rana ale jakoś mi się nie chce tyłka z domu ruszyć, poleżę sobie pod kocem.

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

16 wrz 2008, 12:49

Jak nam okna wymieniali czy drzwi wstawiali i to normalne, ze jakiś hałas przy tym jest a on się darł cały dzień, groził nam, straszył policją itp.
Jak montowałysmy z mama szafy takie przesuwane ekipa przyszła o 20 i trzeba było wywiercic dokładnie 8 dziur. Po 7 przyszła sasiadka z afera ze o tej porze jej wieraca

[ Dodano: 2008-09-16, 12:50 ]
u nas od jutra maja grzac

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 wrz 2008, 12:51

kazałam im się w niedzielę pomodlić za mojego oszczekańca albo ja pójdę i się pomodlę za to, żeby im rozumu przybyło i się skończyło z ich strony -
Dobre :-D ,ja kurcze za mało tupetu mam i za bardzo szanuję starszych ludzi żeby im powiedzieć co ja tak naprawdę o nich myślę i przez to mam przerąbane na wstępie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2008, 12:56

ja kurcze za mało tupetu mam i za bardzo szanuję starszych ludzi żeby im powiedzieć co ja tak naprawdę o nich myślę i przez to mam przerąbane na wstępie
heh, mam dokładnie tak samo:-/ wolę nie podskakiwac bo a nóż widelec będę potrzebować sąsiedzkiej pomocy czy coś.. choć wątpię by akurat ci ludzie nam chcieli pomóc w czymkolwiek. Ale jak już nie wytrzymamy bo będą zbyt upierdliwi to wybuchniemy :565:

janiołek, u nas z szafami zeszło się dwa dni bo jednego dnia też by pewnie do północy montowali

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”