lilo

02 sty 2010, 11:10

zuzab, dzięki i gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Niech wam te miesiące oczekiwania na maleństwo miną bezproblemowo :ico_sorki:

A gdzie reszta brygady, meldować się!!!!!!!!!!!!!!!!!

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2010, 12:09

hejka

ale wiesci!!!!!!!!!!!
pierwsza styczniowka rodzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

najlepsze ze po niej kolej na mnie :ico_szoking: :-D :ico_haha_01: :ico_chory:

ja nocke mialam w miare, dopiero wstalam :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sty 2010, 12:23

Witam :-D
Ale informacje z samego "rana" :ico_brawa_01: Ciekawe co tam u Pati i maluszka :ico_noniewiem: Mam nadzieję że już jest po wszystkim i teraz odpoczywają sobie razem :-D
Ja pół nocy też nie spałam, nie wiem co się dzieje, ale w nocy nachodzą mnie rozmaite myśli, głównie o porodzie no i kręcę się, kręcę i nie mogę usnać
Ja dzisiaj miałam taki koszmarny sen. :ico_placzek: Obudziłam się i aż mi sie płakać chciało,wstałam i pochodziłam po salonie żeby się troszkę uspokoić,no ale jak się już położyłam to moje emocje przeszły na maluszka i zaczął fikać więc zasnąć nie mogłam.
Odkąd jestem w ciąży to same jakieś takie spaczone pomysły krążą po głowie,skąd się to wzięło to ja nie mam pojęcia. :ico_puknij: Byle jeszcze te 2 tyg wytrzymać w miarę spokojnie,no i żeby mi sie takie sny więcej nie pokazywały :ico_nienie: Masakra jakaś.
Witam się z Wami w Nowym Roku i życzę szybkich i bezbolesnych porodów ,widzę że już zaczynacie się rozpakowywac :ico_brawa_01:
Dzięki kochana,życzę spokojnej ciąży.Niech maluszek się zdrowo rozwija :-D
No,no :-D szykuj się powoli na spotkanie z synkiem :ico_brawa_01:

lilo

02 sty 2010, 13:20

Dziewczyny dostałam wiadomość od Patrycji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kacperek przyszedł na świat 02.01.2010, waży 3330 g i mierzy 54 cm. Już od 8,55 rozświetla świat swoim rodzicom i braciszkowi

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2010-01-02, 12:24 ]
Czyli jednak Kacperek :-D :ico_brawa_01:
No to czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_haha_01: :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2010, 13:36

Patrycja gratulacje!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i synus wcale nie taki duzy jak to wychodzilo z USG :ico_noniewiem: :ico_oczko:
No to czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_haha_01: :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01:
my tez :-D :ico_haha_01:
do meza dotarlo ze to juz zaraz, jak powiedzialam ze pierwsza styczniowka rodzi :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 sty 2010, 14:02

wszystkiego dobrego dla mamuśki!!! zdrówka dla Kacperka! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
leona, powodzenia więc i szybkiego porodu! to już tydzień do końca ;-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 sty 2010, 14:23

witam :-)
Gratulacje dla Patrycji i dużo zdrowia dla nich.
U nas tak sobie, malutki ma jakiś katarek. Odciągamy mu z mężem ale strasznie tego nie lubi, płacze a mój mąż przeżywa...
Mam nadzieję, że to jakieś pozostałości po porodzie, może go źle odśluzowali...
nie ma gorączki ani nie jest płaczliwy, tylko ma w nosku rzadką żółtą wydzielinę :ico_placzek:

pobieżnie rzuciłam okiem na dwie strony bo na więcej nie mam sił :-) ale wszystko jest pozytywnie maluszek mi wszystko wynagradza :-)

trzymam za Was mocno kciuki dziewczyny :-)

ps. nie wiem czy mam aktualne wiadomości ale Rybka była dłużej w szpitalu ze względu na żółtaczkę małej Zuzi i do tego małej skacze cukier i dostaje glukozę. Nie wiem czy już może wyszła do domku...mam nadzieję że tak bo tęskni za Andrzejkiem. Dziewczyny trzymać za nie kciuki! :-)

lilo

02 sty 2010, 17:00

anusiek, mam nadzieję że katarek szybko minie. Też mi to nie wygląda na infekcję skoro tylko z noska delikatnie coś spływa.

I oby rybka nas szybko odwiedziła :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2010, 17:20

witajcie, ja dopiero teraz zasiadlam do komputera, bo taka troche nieprzytomna chodze, kolejna kiepsaka nocka...

Gorace gratulacje na Patrycji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oby synus zdrowo sie chowal i przynosil duzo radosci rodzicom i braciszkowi :ico_brawa_01:
Obrazek

[ Dodano: 2010-01-02, 16:34 ]
I oby rybka nas szybko odwiedziła
tez juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01:
anusiek, duzo zdrowka dla Piotrusia, na pewno szybko katarek minie

leona, zaczynaj, kochana, to moze i u mnie cos sie przyspieszy :ico_oczko: :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2010, 18:19

zaczynaj, kochana, to moze i u mnie cos sie przyspieszy :ico_oczko: :ico_haha_01:
zeby to bylo takie proste :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

wlasnie wrocilismy ze spacerku :ico_oczko:

anusiek oby katarek szybko minal :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no i mam nadzieje ze Iw_rybka wyjdzie niedlugo z corcia do domu :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”