kwiatunio, a kiedy znów sie wazysz?
raz w tygodniu?
ja tak planuje sie wziac za siebie i coś na razie powoli mi to idzie, na razie słodzik stosuje zamaist cukru i nie objadam sie słodyczami
tak zabiorę mu dzieciństwo, bo nauczę go robić kupkę do nocnika zamiast obsrywać się w pampersie będzie robić na nocnik. Super, biedne dziecko, bo mu dzieciństwo zabiorę.... masakra ... ty to masz pojęciebo na wszytsko przychodzi odpowiedni moment a rozwoju dziecka nie przyspieszysz na siłe bo zabierzesz mu beztroskie dzieciństwo
jak bedzie miał 9 miesiecy to bedziesz go za rece ciagła zeby chodził?????????????
zejdź ze mnie bo mam inne sprawy na głowie niz przejmowanie sie tym co ty robisz z własnym dzieckiemtak bo Ty jesteś najmądrzejsza we wszystkim, ach zapomniałam ...
tak i zapomniałam dodac ze nauczyłaś go siedzieć zanim skończył 3 misiace
tak zabiorę mu dzieciństwo, bo nauczę go robić kupkę do nocnika zamiast obsrywać się w pampersie będzie robić na nocnik. Super, biedne dziecko, bo mu dzieciństwo zabiorę.... masakra ... ty to masz pojęcie
heh... no tak uczyć na nocnik to juz czas, ale od urodzenia uczyć zasypiania to na to nie wpadłaśczym prędzej, to sa małe cwaniaczki, raz pozwolisz i bdzie coraz cieżej, to są małe wymuszacze, wystarczy chwilka by się nauczył czegoś co dla nas niewygodne:)tak się zastanawiam kiedy znowu zacząć uczyć go samodzielności, żeby sam zasypiał w swoim łóżeczku
nie musisz przyklaskiwać, ale jakoś większość dziewczyn potrafiło wyrazić zdanie nie najeżdżając na mnie, a Ty tak nie potrafisz, od razu musisz komuś nagadać bo nie robi po Twojej myśli. A to, że większość ma jakieś zdanie to wcale nie musi oznaczać, że lepszepo co piszesz? zebysmy ci przyklaskały?
jak widzisz większosć z nas ma inne zdanie niz ty
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości