cyn_inspiration, jak to jak? do szpitala na izbę przyjęć?? na pogotowie?? prywatnie? ja bym poszła...bo chyba nie wiesz co to tak?
u nas słoneczko jak nie wiem nawet pol chmurki nie ma
ale też dobre w takich sytuacjach jak ma Jessi, moja też dostała jak były problemy z pupcią, jak zaczeriweniona była bardzo. ja zawsze mam i clotromazolum i tormentiol i sudokrem w domu i jeszcze na zapas jakąś maść pantenol, ale najczęściel sudokrem i tormentiol używam, u nas niestety dziewczynki miewają problemy, wystarczy, ze mała zje jabłko które było za kwaśne i od razu czerwona pupcia się robia clotrizmazolum to raczej nie na grzybice
okazało się, że nie ma żadnego napięcia bo teraz jak Ją kładęna brzuszku to ładnie trzyma dłuuugo główkęi przekręca się na boki :) A jak siedzi to też na długo podnosi główkę, rączki łądnie otwiera - nie ma już piąstek, tylko czasami przy jedzeniu. Ale jak jej przyłożę Jej pelucie pod łapki to otwiera i ją trzyma więc cały czas ćwiczę z Nią.spadlamznieba, ale dawno cię nie bylo tutaj,super że wpadlaś
jak malutka ,byłaś z nia u lekarza i co lekarz powiedziala a propo napięcia mięśniowego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość