szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

22 sie 2011, 21:58

Nie wiem czy widziałyście te składane wanienki? Flexi bath?
Ja gdzieś w gazecie dziecięcej widziałam.
szkieletorek już miałam kiedyś pytać- byłaś z tymi bioderkami Twoimi gdzieś? Co będzie z porodem?
Dostałam od rodzinnego skierowanie i mam termin za tydz w poniedziałek , ale pewno na tej wizycie mi usg nie zrobi tylko na kolejnej o ile w ogóle zrobi. Zobaczymy.
Chce spróbować na NFZ bo może się uda nie płacić.
A jak nie zdążę przed porodem z badaniami to pójdę prywatnie i tyle.

Kocura fajnie że ktg wyszło dobre. Niech synuś czeka grzecznie do czwartku .

Ja godz temu wróciłam od dentysty. Myślałam że padnę czekając ponad godz w kolejce, gorąco tam było strasznie , duchota potworna.
I jeszcze babka która tez czekała do dentysty (młoda koło 30 ) pyta mnie czy bliźniaków się spodziewam bo mam strasznie duży brzuszek .Ja mówię że nie .Pyta mnie który to miesiąc i znów potwierdziła że strasznie wielki.Jakos mnie zdołowała że mam wielki brzuch.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2011, 22:07

Jakos mnie zdołowała że mam wielki brzuch.
eeee, to fajnie tak, trzeba się jeszcze bardziej prostować i brzuś do przodu :ico_brawa_01: Zazdrosna i tyle :ico_haha_01:
Dostałam od rodzinnego skierowanie i mam termin za tydz w poniedziałek
no to może się uda, jeszcze masz troszke czasu. A w razie W to faktycznie pójdziesz prywatnie.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

22 sie 2011, 22:15

Jakos mnie zdołowała że mam wielki brzuch.
eeee, to fajnie tak, trzeba się jeszcze bardziej prostować i brzuś do przodu
No ja akurat siedziałam wygięta wręcz do przodu więc wydawał się na pewno większy , bo od siedzenia mnie plecy i du.. bolą. A poza tym byłam w tej sukience co kiedyś foto wam pokazywałam i ona jest bardzo szeroka i w niej wyglądam na o wiele większa. Ale wkurza mnie takie gadanie i tyle. Paskuda jedna nie baba hehehe

Zjadłam kolacje malutką bo tylko połowę bułeczki z dżemem truskawkowym i dziecię się rozszalało na maxa. Juz nie jest to zbyt przyjemnie bo wali ile sił i rozciąga się jak tylko może.
Ja będę się zmywać ,chyba P wraca z pracy bo psy szczekają .Idę zaraz do wyrka bo poprzednia noc kiepska była a w dzień nie miałam czasu na sen .
Z jednej strony chce pracować cały wrzesień bo kasa i nie będę się nudzić w domu ale z drugiej to czasami marze o tym by się w dzień móc spokojnie położyć i zdrzemnąć.

elibell
4000 - letni staruszek

22 sie 2011, 23:08

ale naklikałyście nie ma co, jejuś laseczki ale macie tempo:)
a ta wanienka bombowa sprawa, nie widziałam ani nie czytałam o takiej i powiem szczerze, że mimo, że mam gdzie chowac to bym taką sobie sprawiła hihihi

rozstępów też nie mam ciażowych, ogółem mam rozstępy wzrostu i takie co robią sie jak sie szybko tyje i chudnie, ale tego już się nabawiłam za młodu.

posprzątałam dzis znów w zabawkach z racji zakupionego stoliczka edukacyjnego i karuzelki, wyjełam inne co miałam i jutro za pare funtów wystawię, a i posegregowałam reszte i kojec wyjęłam ale jeszcze nie rozłożyłam by go sprawdzić, ale suma sumarum pozbyłam się wielkiej walizy, która stała 2 lata w szafie:) No i coś mnie tknęło aby ciuszki od 3 miesiąca porać bo to różnie bywa jakie małe się urodzi duże i co?

Wycieczka po sprzęty udana, tv LCD Philipsa 32 cale za 50 funtów, w szoku jestesmy:) I działa superowo:):):):):) a koleś sprzedawał bo miał w domu tyle tv że postanowił się po prostu wyzbyć kilku, a na ebay w opcji kup teraz potrafia tekie po 400 funtów stac. Ten mój mąż to szperacz ebayowy hehehe.

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 sie 2011, 00:30

ja rozstępów się tylko na piesiach nabawiłam. Tak to nie, ale na piersiach :ico_szoking: :ico_szoking: masakra.

elibell
4000 - letni staruszek

23 sie 2011, 01:04

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

z dziś wieczora, wiec troszke tak mizernie wyglądam ale brzuch okazały:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 08:11

elibell, ale masz zgrabniutki brzuszek, ślicznie wyglądasz......

A ja witam sie kolejny upalny dzień.

Na początek stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 34 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Prawie całą noc nie przespałam, z boku na bok się kręciłam, cały czas budziłam, tragedia. i tak mnie boli kręgosłup że chyba mi z lecków wystrzeli. Dziś nie robię totalnie nic ide do łózka siąść i tak cały dzień zamierzam spedzić.

Wieczorem muszę tylko poprosić M, żeby pomógł mi się wygolic na jutrzejsza wizyte u gina.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 08:52

hej laski :ico_ciezarowka:

Maja mi pobudke zrobiła o 5.30 :ico_haha_01: wyspała sie i bawić przylazła do nas :ico_haha_01:

my wczoraj zaszaleliśmy :ico_wstydzioch: chyba za bardzo, bo mi sie brzuch stawiał całą noc :ico_haha_01: a młody kopał to mi łezki leciały
ale jak wstałam z łózka jak ręką odjoł :ico_oczko:

ciekawe co u Pati85???????????
nie odezwała sie od wczoraj a ja też skurczybyki łapały :ico_olaboga:

[ Dodano: 23-08-2011, 08:53 ]
izabelllla123, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 sie 2011, 09:00

elibell, bardzo łądny brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
izabelllla123, gratki za kolejny tydzień :ico_brawa_01:

Ja oczywiście też stawiam :ico_tort: :ico_tort: za rozpoczęty 38 :-D :ico_brawa_01:
Zaraz do lekarza jadę na kontrolę więc po południu dam znać jak tam co tam:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 09:02

Ja oczywiście też stawiam za rozpoczęty 38
gratki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zaraz do lekarza jadę na kontrolę więc po południu dam znać jak tam co tam:)
bedziemy czekac niecierpliwie na info :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”