Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

Re: Letnie dzieciaczki 2012

15 lip 2013, 10:19

Hej babeczki!!!!!Co tak milczycie?

U nas pogoda nie nastraja do dobrego humoru.... ehhhhhh leje i leje :ico_zly: ale mój humor i tak jest wspomgany bo teściowej nie ma :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :509: :530: :531: do soboty wieczór bo są na wakacjach :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zdązyłam już to :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :-D

Kajka nadal śpi z nocy :ico_szoking: a poszła spać przed 21 :-D
ja jestem moderatorem na tym wątku więc mogę bez problemu przenieść cały wątek. Dajcie znać kiedy czy już.
Gosia to jak wszystkie "Nasze" dzieciaczki roczek skończą to w tedy się przeniesimy czyli po Antosi 12 października. Myślę że tak ok będzie :-)

Tośka_30
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 lip 2013, 11:14

A już chciałam pisać byście na moją Marcelkę z przenosinami zaczekały, a przecież jeszcze ANtosia jest młodsza.

U nas dziś też zimno...

Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2013, 13:34

Hej dziewczyny u nas ok tylko ppgoda do nonono:/ wczoraj byliśmy na grillu u chrzestnej męża i było super.Zastanawiałamedzielismy się do 22.Marcinek padniety był:-)
Dziewczyny powiem Wam,że od jakiegoś czasu codziennie myślę o drugim dziecku.Bardzo bym chciała już :-)

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2013, 18:37

Witajcie!

Jak chcecie to możemy sie wcześniej pzenieść, przecież nie będziemy czekać do października :ico_haha_01:

Ja się dziś rozglądam na allegro za pchaczem dla małej. Dziś zaczeła pchać stoli edukacyjny i tak z nim maszerowała po domu :ico_olaboga: Madleine kiedyś pisala że jej bratanica ma z FP wózek pchacz. Znalazlam fajną ofertę, używkę za 100 zł z przesyłką i tą lalką
Obrazek

U nas też leje już od piątku, jak to na Śląsku. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: I jedź tu teraz człowieku nad morze nasze :ico_olaboga:

My idiemy w czwartek zapłącić juz calkowicie za wczasy. Ja już żyję tym wyjazdem a to tylko będzie 8 dni :-D

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2013, 18:42

Dziewczyny powiem Wam,że od jakiegoś czasu codziennie myślę o drugim dziecku.Bardzo bym chciała już :-)
Uważam teraz z perspektywy czasu, że mniejsza różnica czasu jest lepsza. Cios za ciosem :-D Madleine to do dzieła. Z dwójką dzieciaków jest sporo pracy, ale ta miłość "braterska" jest super!

Awatar użytkownika
Madleine

15 lip 2013, 18:47

Uważam teraz z perspektywy czasu, że mniejsza różnica czasu jest lepsza. Cios za ciosem :-D Madleine to do dzieła. Z dwójką dzieciaków jest sporo pracy, ale ta miłość "braterska" jest super!
Jedyne czego sie boje to powtorki z rozrywki jesli chodzi o ciaze i porod. Ostatnio juz kilka razy mi sie snilo,ze znowu mialam komplikacje itp :ico_olaboga: :ico_olaboga: Masakra.
Ale mozliwe ze na jesieni juz powoli zaczniemy starania :-)

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2013, 20:09

To trzymam kciuki.
Każda ciąża się różni. Ja w pierwszej ciąży miałam na początku plamienia. I w drugiej tego najbardziej się bałam, ale okazało że od tego mogą być tylko gorsze wymioty. Schudłam 8 kg a wymioty trzymały mnie do 5 miesiąca :ico_noniewiem: Sam poród dla mnie to nie jest trauma, mogę rodzić - ale się już nie skuszę :-D

Awatar użytkownika
Madleine

15 lip 2013, 20:16

To trzymam kciuki.
Każda ciąża się różni. Ja w pierwszej ciąży miałam na początku plamienia. I w drugiej tego najbardziej się bałam, ale okazało że od tego mogą być tylko gorsze wymioty. Schudłam 8 kg a wymioty trzymały mnie do 5 miesiąca :ico_noniewiem: Sam poród dla mnie to nie jest trauma, mogę rodzić - ale się już nie skuszę :-D

No wlasnie ja mialam 5 miesiecy wymioty non stop ,a podczas cc mialam zapasc i potem stan zapalny,dlugo dochodzilam do siebie plus mały na OIOMIe - kiepsko wspominam ten czas :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2013, 20:22

Madleine, mówisz od jesieni... To może uda się być na jednym wąteczku, bo mnie też myśli o drugim dziecku nie opuszczają, a wręcz przeciwnie ;-)

Awatar użytkownika
Madleine

15 lip 2013, 20:26

Madleine, mówisz od jesieni... To może uda się być na jednym wąteczku, bo mnie też myśli o drugim dziecku nie opuszczają, a wręcz przeciwnie ;-)
No byłoby super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja też ciągle o tym mysle,ale z drugiej strony się boję...
I wiem,że głupia jestem,ale troche sie obawiam reakcji rodziny.Tzn moich rodzicow ,bo oni ciagle mowia,ze to za szybko,ze najlepiej 5 lat poczekac...a to w koncu moje zycie :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”