Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

30 kwie 2008, 10:03

melduje się 2 w1
coś ta moja dzidzia bardzo mało ruchliwa jak zawsze da mi popalić w nocy tak teraz zero ruchów dopiero rano zaczął się przeciągać i to dość nieśmiało

U nas tez będą dwa imiona nie podobają mi się pojedyńcze to tak jakbym dziecku czegoś pożałowała, ja mam daw i nigdy z tym problemu nie miałam :-D

K@tk@, nie martw się jak tylko któras urodzi od razu wyślę Ci sms, odpoczywaj w tych górach, nie myśl o złych rzeczach, może wrócisz już zafasolkowana :ico_brawa_01:

Zulcia, trzymamy kciuki żeby z dziadkiem było wszystko wporządku

A ja cholernie senna bo Maja wstała po 5 i ani myślała spac dłużej

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2008, 10:10

witaj Zulciu czekam z niecierpliwoscia na wiesci jak sie ma twoja mala panienka :ico_brawa_01:
jesli chodzi o ten wypadek dziadzia, to bardzo mi przykro... :ico_placzek:
moze nic wielkiego sie nie stalo? napewno dziadzia przebadaja i wypuszcza do domu...

pmietacie Mame_Kingi... to nasza "zablakana" majowka :ico_oczko:
mam nadzieje ze nie bedzie mi miala tego za zle, ale podczas "buszowania" po forum rzucil mi sie w oczy jej post: 6-8 maja zostanie mamusia, przez cc :ico_brawa_01: (dzidzius jest ulozony posladkowo)...
chociaz jedna z nas zna date swojego porodu :ico_oczko:
jesli Mama_Kingi tu zaglada, to prosze sie odezwac :ico_nienie:

Katka
Wodzu
Wodzu

30 kwie 2008, 10:11

K@tk@, będę o Was myśleć w długi weekend. Trzymajcie się!!
dziekuje :)
przyznam sie, ze wieczorami od kilku dni sobie popłakuje ...

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

30 kwie 2008, 10:13

Zulcia, trzymam kciuki za dziadzia.

Dzisiaj mam ktg później niż dotychczas, więc może, może ... położę się też inaczej, bo Ala jest chyba przyzwyczajona do tego, że jak się kładę na lewym boku to idę spać i ona też ma wtedy spać :ico_oczko: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-04-30, 10:14 ]
wieczorami od kilku dni sobie popłakuje ...
:glaszcze:

Katka
Wodzu
Wodzu

30 kwie 2008, 10:14

K@tk@, kochana, jestem z Toba myslami :ico_pocieszyciel:
ja juz nie raz podkreslalam , jestes silna kobietka i podziwiam Cie...
niech Bog doda Ci sil aby przetrwac ten czas...nie mysl prosze o tym co bylo przykre dla Was, ale o tym co pieknego przed Wami :ico_haha_02:
sciskam Cie goraco :-)
zycze Ci Slonko udanego wypoczynku i czekam na wiesci o zafasolkowaniu :-D
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nawet nie macie pojęcie ile dla mnie znacza te wszystkie ciepłe słowa i ta myśl, ze ejstescie ze mną :ico_placzek: (<- ze wzruszenia).

Czasem wchodze na pierwszą stronkę, to ja załozyłam ten wątek... I wtedy rozczulam sie i zaczynam rozpaczac nad tym co sie stało.
Mysle, ze jak minie ten czas, czas mojego TP to sie uspokoje, jakos tak dotrze do mnie, ze moja druga ciąża juz "przemineła" w czasie i bede zyła przyszłoscia...

[ Dodano: 2008-04-30, 10:16 ]
K@tk@, kochana,całym serduszkiem jestem z Tobą.Wiem,że to dla Ciebie ciężki okres,ale bądź pewna,że teraz dla Ciebie zaświeci słoneczko.Teraz wszystko przed Wami!
chce bardzo mocno w to wierzyć...że bedzie juz tylko dobrze...
Czekam na Wasze MAJUSIE z wielkim utesknieniem, takim samym jak czekałam na dziecinki STYCZNIÓWEK :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2008, 10:16

U nas tez będą dwa imiona nie podobają mi się pojedyńcze to tak jakbym dziecku czegoś pożałowała, ja mam daw i nigdy z tym problemu nie miałam :-D
:ico_noniewiem: ja tego w ten sposob nie postrzegam :ico_noniewiem:
jak do tej pory synowi niczego nie zaluje a jedno imie to nie ze sknerstwa przeciez... :ico_szoking:
po prostu drugiego sie nie uzywa a ze z arystokratycznej rodziny nie pochodze to bedzie krotko i skromnie :ico_oczko:
jesli ktos chce dac dwa- to prosze bardzo... dla mnie to rzecz zbedna tak jak i podwojne nazwisko :ico_oczko:

Katka
Wodzu
Wodzu

30 kwie 2008, 10:16

K@tk@, nie martw się jak tylko któras urodzi od razu wyślę Ci sms, odpoczywaj w tych górach, nie myśl o złych rzeczach, może wrócisz już zafasolkowana :ico_brawa_01:
OK. To super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-30, 10:17 ]
jesli Mama_Kingi tu zaglada, to prosze sie odezwac :ico_nienie:
mamę_Kingi widziałam na maluchy.pl :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

30 kwie 2008, 10:18

Zgadzam się z MONIKĄ. Ja mam dwa imiona, bo ksiądz powiedział, że mnie nie ochrzci, bo nie ma świętej Dagmary. Drugiego imienia w ogóle nie używam i nie jestem z nim jakoś specjalnie związana.
Ala też będzie miała jedno. Zawsze może sobie później drugie "dorobić". Moja siostra poszła do USC i dodała sobie drugie (bo miała jedno).

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

Witam z rana!
U nas nie ma zmian - ciagle 2w1 - czekamy z filipkiem na maj :ico_oczko:
Wczoraj niezle sie tu rozpisalyscie wieczorkiem :ico_haha_01:
Maly tak sie wieczorem wiercil,ze myslalam,ze zwariuje, bo glownie glowa - i to niestety boli - taki bol jakby piorun mnie przeszedl
Czytalam,ze tuz przed porodem dziecko sie mniej rusza - ale u mnie przy Oli to sie nie sprawdzilo :-D Ola byla bardzo aktywna nawet w czasie porodu :-D i robila wszystko,zeby zostac w srodku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

Hejka i ja sie melduje!
2w1
Dzis w dzien dobry tVN o porodach :ico_haha_01: A ja biore sie za czytanie tego co tam na skrobalyscie od wczoraj :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”