Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

04 wrz 2010, 22:26

aniawlkp86, no też się cieszę bardzo. oderwę się od wszystkiego no i pojadę do ludzi bo teraz ciągle jestem z moimi chłopacami :ico_sorki:

No dobra to kilka fotek z wesela

To my przed wyjściem z domu
Obrazek
To ja z panną młodą czyli z moją kuzynką Irminą
Obrazek

Obrazek

[img]http://img841[URL=http://img20.imageshack.us/i/sdc14213.jpg/]Obrazek

Uploaded with ImageShack.us.imageshack.us/img841/9171/sdc14143q.jpg[/IMG][/URL]

[ Dodano: 2010-09-04, 22:28 ]
Obrazek

[ Dodano: 2010-09-04, 22:35 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 wrz 2010, 10:12

Evik.kp super fotki,ślicznie wyglądałaś a chłopaki to dopiero przystojniacy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

05 wrz 2010, 20:26

Jestem dziewczyny, przepraszam Was bardzo. Czytałam Was co dzień ale doslownie na odpowiedź sily mi juz braklo, bo i dobrze po północy zwykle bylo, a ja naprawde padnieta. W pracy nie jest zbyt różowo.

Kuba w klubie malucha dobrze się czuje, chetnie chodzi, duzo się uczy. Sprzątać się nauczyl :ico_haha_02: jak na razie to ja przezywam i lepiej niech tak zostanie.

Evik, współczuje CI bardzo. Na pewno nie jest CI łatwo. Ty ttaka dzielna babka jesteś, nigdy się nie skarzyłaś choć między wierszami można bylo sie domysleć, ze z Twoim nie masz lekko. A teraz proszę taka smaodzielna i jesczze na studia! no brawo!
A mogę spytać z czego się będziecie utrzymywac? Bo Ty nie pracujesz prawda?

Aniawlkp GRATULUJĘ!!!!!
oby sie teraz ulozylo ale wiesz jak to z tymi chlopami, choćby się zarzekał, zę się więcej nie powtórzy to i tak nie ma co wierzyć jak juz raz nawywijał

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 wrz 2010, 20:42

aniawlkp GRATULUJE SERDECZNIE :ico_oczko: czytałam co u Ciebie, trzymam kciuki żeby twój mąż się poprawił i żeby się dobrze wam ułożyło.

evik pozdrawiam, podziwiam i życze Ci powodzenia. Fotki śliczne, aż się wierzyć nie chce że faceci to takie gupole, miec taką fajną rodzinkę i nie starać się to szok.

barbara ty tez nie masz lekko, z taką teściowa, trzymaj się dzielnie.

kilolek super że Kubusiowi spodobao sie w Klubie Malucha, dzielny chlopiec.

A u nas pobudka o 6.00 codziennie, ja o 7.15 jade z Alicja do przedszkola, a Zuzia z tata o 7.40 do szkoly. Trzymamy sie planu i nie poddajemy, latwo rano nie jest. Dziewczynki zadowolone, Alicji podoba sie w przedszkolu nawet spi na lezaczku.

myszka a co u was, jak Dominisia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 wrz 2010, 21:08

hejka
ale się objadłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Kuba w klubie malucha dobrze się czuje, chetnie chodzi, duzo się uczy. Sprzątać się nauczyl :ico_haha_02: jak na razie to ja przezywam i lepiej niech tak zostanie.
o widzisz jakie plusy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aniawlkp GRATULUJĘ!!!!!
oby sie teraz ulozylo ale wiesz jak to z tymi chlopami, choćby się zarzekał, zę się więcej nie powtórzy to i tak nie ma co wierzyć jak juz raz nawywijał
dziękuję :-) okaże się jak to będzie w życiu,na razie dba o mnie aż sama w szoku jestem :ico_szoking: z Hanią w ciąży tak się nie pytał ciągle czy coś mnie boli,czy chcę odpocząć :ico_szoking:
aniawlkp GRATULUJE SERDECZNIE :ico_oczko: czytałam co u Ciebie, trzymam kciuki żeby twój mąż się poprawił i żeby się dobrze wam ułożyło.
dziękuję :-)
A u nas pobudka o 6.00 codziennie, ja o 7.15 jade z Alicja do przedszkola, a Zuzia z tata o 7.40 do szkoly. Trzymamy sie planu i nie poddajemy, latwo rano nie jest. Dziewczynki zadowolone, Alicji podoba sie w przedszkolu nawet spi na lezaczku.
to lekko nie macie,ale plan jest dobry to trzeba się go trzymać ;-) super że Alicja zadowolona z pkola :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

05 wrz 2010, 21:39

kilolek, jestem na wychowawczym plus rodzinne. Do tego zgłosiłam się do opieki. Poza tym dużą pomoc mam od babci jednej i drugiej więc jakoś sobie radzę. Poza tym w pażdzieriku pewnie przyznadzą mi alimenty więc też będzie inaczej. Ale stoję twardo na ziemi i sie nie poddaję.
teraz jeszcze studia więc mam cel :ico_oczko:

To widzę że tylko mój Tymek żle znosi przedszkole :ico_olaboga: jutro nie idzie bo jest zakatarzony :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 wrz 2010, 22:38

To widzę że tylko mój Tymek żle znosi przedszkole :ico_olaboga:
jeszcze tak nie mów,bo moja jeszcze nie była i dopiero we wtorek pójdzie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

06 wrz 2010, 09:49

Witam z kawusią

Dziś Tymek posikał się dwa razyw nocy :ico_sorki: nie wiem co się z nim dzieje. Nie sądziłam że pójście do przedszkola będzie miało na niego taki wpływ. On z natury lubi przebyważ z ludżmi a do tego wszędzie mógł zostać beze mnie i nie było nigdy problemu. A teraz się okazuje że jednak tęskni. Aż się boję kolejnego wyjścia do przedszkola

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

06 wrz 2010, 12:05

witam
jestem już w domku :-D byliśmy z Hanią u lekarza i ma kaszelek,ale to po antybiotyku,dostała witaminki i jutro idzie do przedszkola w końcu :ico_brawa_01: tylko jedno mnie zaniepokoiło,bo lekarka powiedziała,że słyszy szmery na serduszku :-( i dała nam skierowanie do kardiologa...a tak to pogoda jest super,bo cieplutko,a po południu pójdę do bratowej się ugadać co do jutra żeby do przedszkola jechać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

06 wrz 2010, 13:20

Ja tylko tak szybciutko piszę, bo w pracy jestem :ico_wstydzioch:
Evik.kp, trzymam kciuki, jesteś silną kobietą i na pewno sobie poradzisz :ico_brawa_01:
tylko jedno mnie zaniepokoiło,bo lekarka powiedziała,że słyszy szmery na serduszku :-(
Adaś też miał szmery, a właściwie ma, ale byliśmy u kardiologa, bardzo miły lekarz i zbadał dokładnie Adasia. Badanie trochę trwało, chociaż od razu znalazł przyczynę szmerów i na szczęście i nie ma to nic wspólnego z pracą serca. Wyjaśnił nam, że niektóre dzieci mają takie szmery, ale słychać tylko w pewnych okolicznościach, np przy gorączce, w pozycji w której jest osłuchiwane. Nie martw się na zapas tylko szybko zapisuj się na wizytę, bo trzeba czekać :ico_noniewiem:
A i u mnie zaczyna się ciężki okres :ico_olaboga: Miała do nas przyjechać teściowa, żeby pomóc przy dzieciach i właściwie odkąd pracuje to była u nas tylko kilka tygodni :ico_noniewiem: Teraz dostała propozycję pracy i ją przyjęła. Ja nie jestem zła na nią, bo sama jej powiedziałam, że skoro zaproponowali to trzeba brać tę pracę. Wcześniej mieszkanie sprzedawała, potem remontowała nowe... Gdybym wiedziała wcześniej to szukałabym jakiejś niani do chłopaków już w styczniu. A tak kombinujemy na różne sposoby, ale to zawsze czyimś kosztem :ico_olaboga: A od października ja również na studia idę :ico_olaboga: Mam nadzieję, że uda mi się wszystko pogodzić. Zaczynam intensywne poszukiwania opiekunki, ale u mnie będzie trudno... Za takie pieniądze... Tak wcześnie rano..... Trzymajcie kciuki :ico_sorki: Już raz szukałam niani i niestety nie udało się :ico_noniewiem:
Hmmm... Miało być krótko....

Wróć do „Przedszkolaczki”