Basiu, też mnie to zdziwiło! Zapytałam go, czy wizyty nie powinny się teraz odbywać częściej, tzn. co 2 tygodnie albo i nawet co tydzień, a on tak na mnie popatrzył i pokręcił głową, że nie
Może dlatego, że ciąża przebiega prawidłowo i bez żadnych powikłań. Tak czy siak, powinny być częstsze wizyty, po to np, żeby sprawdzać stan macicy. Czy już jest jakiekolwiek rozwarcie, czy jeszcze nie....
[ Dodano: 2007-06-12, 14:51 ]A co do albumików, to mam dwa. Jeden nosi tytuł "album Twojego dziecka" i jest on wydany przez KLUB DLA CIEBIE, a drugi- "album dziecka", ale nie wiem jakie wydawnictwo. Mój P. pomimo tego, że wiedział, że już jeden mamy, kupił ten drugi w biedronce
Może to i nawet dobrze, bo jak je przeglądałam, to jeden z drugim się uzupełniają, tzn. "album dziecka" ma pierwsze strony poświęcone nienarodzonej dzidzi (zdjęcie usg, objawy ciąży mamy, jak się poznali rodzice, itp), natomiast reszta jest poświęcona ogólnemu rozwojowi (ulubiona kołysanka, maskotka, itp.), a w "albumie Twojego dziecka" to wszystko rozdzielone jest na każdy miesiąc życia dziecka.
Mieliśmy ubaw z moim P., bo stwierdziłam, że już teraz możemy dokończyć zdanie "nasze pierwsze wspólne wakacje spędziliśmy....". No jasne, że w domu! W końcu wtedy maluszek się urodzi!
Prócz tego oczywiście sama stworzę album, bo co tam można wkleić w taki gotowy albumik? 10 zdjęć? A przecież Jakubek będzie miał ich robione tysiąc!
Poza tym gdzieś będę musiała wkleić te wszystkie pamiątki: włoski, odbicie rączek i stópek, może nawet i zużyty smoczek, opaskę ze szpitala, itp...