Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

23 sie 2011, 09:11

Hej Laski :ico_ciezarowka:

elibell, śliczny brzusio :ico_brawa_01:

Wszystkim, którzy rozpoczęli kolejne tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Melduję tylko, że żyję, trochę zabiegana ostatnio jestem, szykujemy się pełną parą do przywitania Piotrka :-)

Kocura Bura, ciągle o Tobie myślę, denerwujesz się już? Ja to bym już pewnie nie spała po nocach :ico_oczko:

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, postaram się doczytać Was, gdy Wiki zaśnie i będę do Was zaglądać już regularnie :-)

[ Dodano: 23-08-2011, 09:20 ]
izuś_85, ale miałaś duży brzusio z Majką :ico_szoking: super, że rozstępy Ci nie wyszły, ja mam na biodrach po Wice, a teraz kilka mi koło pępka powstało :ico_noniewiem: Tak czytam, ze Twoja Majka miewa coraz częściej histerie... Moja też, może to faktycznie taki etap, nie ma na Nią rady, olewam to i wracam do swoich obowiązków, a ona wyje, ale i tak krócej niż, gdy próbuję ja uspokoić... Okropność! Staram się tylko by była bezpieczna, bo wtedy działa na oślep... I nie ustępuję jej, bo ona najczęściej wpada w taki atak, gdy jej czegoś zabronię, bądź zabiorę. Próbuje na mnie tym płaczem wymusić, bym jej pozwoliła :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 09:31

elibell, śliczny brzusio :ico_brawa_01:
racja, zapomniałam napisać :ico_wstydzioch:
skleroze mam hehe
gdy jej czegoś zabronię, bądź zabiorę. Próbuje na mnie tym płaczem wymusić, bym jej pozwoliła
no u nas zupełnie nie wiem co jest powodem
zazwyczaj jest taka histeria jak wstanie po drzemce albo jak ją coś obudzi
domofon, Haker, samochody itp :ico_olaboga:
jak zasypia to zaczynam siedzieć przed komputerem bo każdy szmer moze spowodować lawine płaczu a kiedyś mogłabym odkurzać przy niej, zmywać gary, miksować ciasta, domofon jej nie budził....
a teraz?
nie potrafi sie wtedy pozbierać :ico_olaboga:
a ja nie wiem co robić
nie mam pomysłu
nie pomaga krzyk, prośba, przytulanie, grożenia, kara-siedzenie w kącie, noszenie na rękach
no NIC nie jest w stanie jej uspokoić
po półtorej godziny przestaje płakać zajmuje sie wreszcie czym innym :ico_sorki:
ale wcześniejsze próby odwrócenia jej uwagi nic nie dają :/

[ Dodano: 23-08-2011, 09:33 ]
wystawiłąm tutaj w sklepiku ciuszki po Majce

http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 31#5559631

szkieletorek

23 sie 2011, 10:08

z dziś wieczora, wiec troszke tak mizernie wyglądam ale brzuch okazały:)
Ślicznie wyglądasz i wydaje mi się malutki jak na ten tydz.
Na początek stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 34 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gratulacje:-)
ciekawe co u Pati85???????????
No fakt.Ona pisała że bolał ja bardzo brzuch i że ma zadzwonić do położnej.I chyba od tej pory się nie odzywała .Ciekawe co u niej . Oby wszystko dobrze .
Ja oczywiście też stawiam :ico_tort: :ico_tort: za rozpoczęty 38 :-D :ico_brawa_01:
Brawo brawo ale leci kurcze jak się zacznie sypać to sama tu zostanę .

elibell
4000 - letni staruszek

23 sie 2011, 10:11

Doberek :ico_ciezarowka:

kochane wszystkim :ico_sorki: :ico_sorki: za nowe rozpoczete tygodnie i oby były spokojne i bez bolączek:)

U mnie też bunt dwulatka wiecie? Naczytałam się i wszystko się u nas zgadza - foszki, wymuszanie krzykiem i do tego jeszcze bicie kogoś wybranego, ale trzeba wytłumaczyć wszystko dokładnie co i jak, ale dosadnie by dotarło do dziecka, że źle robi i zaczęło skutkować, jak chce kogoś uderzyć, to rękę się łapie i mówi "nie wolno bo mnie to boli" nie wolno w żadnym razie oddawać by pokazać, że boli

dziękuje za komplementa co do brzuchalka mojego hihihi:)

szkieletorek

23 sie 2011, 10:18

U mnie też bunt dwulatka wiecie?
Tez to przechodziłam z małą i idzie szału dostać ale to prawda nie wolno bić krzyczeć bo to nie pomoże. Trzeba przeczekać ale cały czas tłumacząc .

My zaraz bierzemy się do pracy .P nam pomoże w dalszych porządkach , zamocuje półki w szafie Córci i będę mogla wreszcie ciuszki segregować i układać.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 10:23

ha zobaczcie co znalazłam na allegro do pokoiku moich szkrabów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

jedyne 95zł + 21zł wysyłka :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 10:45

Hejka

jestem jestem dziewczyny, milo, ze sie martwilyscie.
Nie mialam w sumie czasu pisac, ale zescie naskrobalyscie, lo matko :ico_olaboga:
nic nie pamietam

Kocura Bura, spoznione zyczenia z okazji rocznicy, duzo milosci dla Was :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent:

izabella, spoznione zyczenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i kochana szczesliwego rozwiazania :ico_prezent: :ico_prezent:

elibell, malutki brzuszek masz, ladnie wygladasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

izus, ale mialas duzy brzuszek z Majka :ico_szoking: ciesz sie, ze nie masz rozstepow :ico_brawa_01:

Wszystkim :ico_brawa_01: za rozpoczete tygodnie

Co do wanienek to ja mam taka zwykla z kaczuszka chyba , zolta i mala kupilam, bo nie chcialam duzej.
Przewijak mialam, ale maz popsul, mialam taki zwykly drewniany z IKEA, byl bardzo fajny, bylam zadowolona, ale dlugo nam nie posluzyl, bo Erys byl bardzo ruchliwym dzieckiem i strach bylo go przewijac. Teraz nie planuje zakupu przewijaka, bede przewijala i nas na lozku, a po to sa takie specjalne podklady, zeby sie nie zamoczylo, uzywalam ich z Erysiem i bylam z nich bardzo zadowolona

Do poloznej nie dzwonilam, bo mi przeszlo, od czasu do czasu pobolewa mnie mocniej brzuch, ale nic innego sie nie dzieje.

Dzis musze poprasowac, bow czoraj chyba 3 pralki puscilam i juz znow sterta prasowania :ico_olaboga: noi chce dzis lozeczko zlozyc i okno w kuchni umyc.

[ Dodano: 23-08-2011, 10:47 ]
ha zobaczcie co znalazłam na allegro do pokoiku moich szkrabów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ladne, ale mi sie Kubus Puchatek juz przejadl

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 11:07

Izuś fajny komplecik.

Ja własnie pokroiłma mięso wołowe, za chwile je porozbijam, bo moj M. zazyczył sobie bitki z sosem, tłuczone ziemniaczki i buraczki z chrzanem, buraczki juz sie gotują, chrzan starty czeka na resztę.

W miedzyczasie poszłam do apteki w centrum handlowym, dobrze ze 5 minut pieszo od domu, ale myslalam że nie wrocę taki skwar, kupiłam gazy jałowe 30szt i 2 butelki parafiny.

Nie wiem jak ale z apteczki nam tez gazy wyszły. uzupełnie reszta bedzie dla Oliwiki.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 11:50

Cześć, cześć!

Ale upał u nas, ledwo dyszę!
Nigdzie nie wychodzę :ico_nienie: Trudno i Zu musi siedzieć w domciu, jak M. wróci to sobie gdzieś pójdą po południu.

inia1985, jakoś się toczę i na razie spokój, a po nocach nie śpię, ale z innego powodu :ico_haha_01: Gorąco i niewygodnie mi, chociaż tą noc nawet dobrze spałam.
Jakoś się nie nakręcam specjalnie, wiem, co mnie czeka, z grubsza i wiem,że to nieuniknione, więc miejmy to z głowy- Młody z brzucha, mamie lżej :ico_haha_01: jak to mówią :-D

Pati85, dziękuję za życzonka :-)

izuś_85, fajny ten stolik!
Kupujesz?

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 12:12

witam,

ja od rana zawiozłam Julkę na cały dzień do cioci bo chciała na wakacje jechać i wieczorem Ją odbieram po drodze małe zakupy :ico_sorki: na wieczór tylko obiadek dla A zrobię i mam dziś wolny cały dzień ale chyba pranko z pościelami wstawię :ico_sorki: bo jest piękna pogoda wiec trzeba z niej korzystać....

co do brzuszka to ja kurcze nie mam go prawie wcale :ico_noniewiem: przytyłam tylko 7 kilo jak mnie widzą znajomi to nie mogą uwierzyć ze ja we wrześniu mam rodzić :ico_noniewiem:

izuś_85, brzuszek miałaś ogromny :ico_szoking: :ico_sorki: i rewelacja ze żadnych rozstęp :ico_sorki: i bardzo fajny komplecik z Kubusiem :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”