Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2011, 10:04

A w nocy spać też nie mogłam. Tak mnie "rwał" dół brzucha. Zaczęło się w wannie... Każdy ruch sprawiał lekki ból. Wzięłam magnez i po jakimś czasie przeszło. Troszkę się bałam, bo brzuch dość stwardniał.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2011, 10:15

no mnie dziś znowu coś właśnie tak ciągnie dołem brzucha i też już magnez zjadłam i leżę i czekam aż przejdzie ale młody tak kopie że już w końcu nie wiem czy to od tego kopania tak czy co :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2011, 11:14

Gabi, cudny zestawik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mnie ost w nocy taki skurcz łydki złapał ze aż w szoku byłam :ico_szoking: a z brzuchem to tez mam takie jazzy ,ze szkoda gadać :ico_szoking:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2011, 11:16

Skurcze w łydce też mnie łapią ostatnio częściej pomimo brania magnezu. Podobno jak dziecko uciska na nerw to nawet magnez nie pomoże.

Podgrzewacz/sterylizator zaraz powinien mi kurier dostarczyć :-)

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 paź 2011, 11:20

dzien dobry!

U mnie tez jesienna pogoda :ico_olaboga: :ico_olaboga: Szaro, buro i wieje....Dobrze, ze szwagier zawiezie mnie i filipka do przedszkola bo nie wiem jak bym tam doszla....
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Gabi, sliczna kurteczka, bardzo mi sie podoba....i jaka cena :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

piszecie o twardnieniu brzucha...ja tez mam....Polozna na ostatniej wizycie powiedziala ze to juz macica sobie trenuje....skurcze Braxtona Hicksa...u nas na to raczej nic nie daja....sama pare razy wzielam sobie nospe, bo sie balam...a pamietam, ze w ciazy z filipkiem polska ginekolog zalecala wlasnie to...

A jesli chodzi o sen to ja ostatnio jak susel :-D :-D :-D padam juz kolo 22 za to rano nie mam problemow z pobudkami:)))

tak najbardziej to w tej ciazy dokuczaja mi plecy :ico_placzek: :ico_placzek: wczoraj mialam wene i posprzatalam kilka szafek w kuchni, popielilam w ogrodku i umylam okno balkonowe i skonczylo sie na placzu...bo ruszyc sie nie moglam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: i to juz tak dobrych parenascie tygodni mnie meczy....ale lekarze mowia, ze to normalne w ciazy.... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
A mnie czeka dzisiaj prasowanie pierwszej części ciuszków Martynkowych. No i puszczę kolejne, by się z tym uporać i mieć spokój. Zapach mi się ogromnie podoba! Nawet mój D. wchodząc do łazienki mówi, że pachnie tu dzieckiem tak jakby w pokoju gdzieś sobie spało, a tu jego ciuszki
ja tez sie musze za to zabrac...ale najpierw musze zmusic meza by wlazl na strych i zniosl mi ciuszki Filipka ...i umowilismy sie, ze ja popiore a on wyprasuje, bo ja mam juz duzo nauki w szkole...

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2011, 11:21

ja dziś powinnam dostać spodnie ciażowe i czapeczkę dla młodego :ico_brawa_01: a w sobotę byłam w pepco i widziałam podobne czapeczki do tej co kupiłam tylko ja mam białą a w pepco były niebieskie

[ Dodano: 10-10-2011, 11:25 ]
ooo właśnie musze dziś skoczyć po proszek na dziecięce ciuszki i też się wezmę pomału za pranie i prasowanie bo tak na raz wszystko to za dużo będzie

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2011, 11:52

ooo właśnie musze dziś skoczyć po proszek na dziecięce ciuszki
Do Biedronki sobie skocz ;-) Lovela w promocji z płynem jest :-)

Też wczoraj w Pepco byłam i czapeczki śliczne ! Tylko rozmiarów najmniejszych brakło i nie kupiłam.
umowilismy sie, ze ja popiore a on wyprasuje, bo ja mam juz duzo nauki w szkole...
Fajnie, że możecie się dogadać w tej kwestii. Z pewnością w jakiś sposób Cię to odciąży :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2011, 11:58

Do Biedronki sobie skocz ;-) Lovela w promocji z płynem jest :-)
no własnie się wybieram dziś na zakupki ale to jak dziewczyny wrócą ze szkoły

umowilismy sie, ze ja popiore a on wyprasuje, bo ja mam juz duzo nauki w szkole...
no u mnie to raczej odwrotnie by było mozliwe :ico_haha_01: bo o prasowaniu takich małych rzeczy to już mi kiedyś powiedział że tego się nie da zrobić bo te ciuszki są za małe :-D :-D :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2011, 12:26

:ico_kawa:
ooo ja to nawet nie wiedziałam zę w biedronce jest promocja na lovelę :ico_noniewiem:
ale w sumie kupiłam w "szopie praczu" proszek dla niemowląt i alergików taki na wagę wzięłam 2 kg to zapłaciłam coś ok 15 zł wiec wystarczy mi spokojnie aby uprać wszystkie ciuszki Amelki hmmm... moze i ja wezmę sie powoli już za pranie :ico_noniewiem:
Ja prasować mogę - to jedno z niewielu domowych rzeczy, które lubie robic
ja mogę prasować sprzątac i gotować nienawidzę zmywania :ico_olaboga:

[ Dodano: 10-10-2011, 13:27 ]
no i w tym tyg R. rusza z remontem łazienki na piętrze mam nadzieję ze do soboty skończy bo to tylko położyć gładzie i pomalować :ico_sorki: wiec w sobotę byśmy pomyli okna a w niedzielę moze na cmentarz do taty pojechali posprzątać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 paź 2011, 12:27

Gabi super kurtka :ico_brawa_01:
wlasnie czegos takiego szukam
ale tu oczywiscie nie ma
a jak jest to cena powala
tu bardzo malo sie przykladaja do ciazowych ubran
a powiedz mi czy tam sie duzy brzuchol zmiesci?
bo ona sie przeciez nie rozciaga

mialam wlasnie kolezanke na :ico_kawa:
pogadalysmy sobie spokojnie
bo dzieci w szkole
maja synka 4,5 i drugi rok staraja sie o drugie i nic
szkoda mi ich
zaraz wybieram sie po Marcelka
i poszperam na ebayu za kurteczka
bo zimno sie robi a ja nie mam w czym chodzic :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”