Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

23 sie 2011, 12:39

izuś_85, Wiki też często wstaje z drzemek z wielkim płaczem, ale mam na nią sposób, daję jej wtedy mięsko, ona uwielbia i jak je, to się uspokaja :ico_oczko: i też w sumie od niedawna tak ma. Słodkie te mebelki :-D
Naczytałam się i wszystko się u nas zgadza
elibell, ja też właśnie wczoraj się wzięłam za zaznajomienie się z tym "buntem dwulatka" i choć moja Wiki ma do 2 lat jeszcze 4 m-ce, to wszystko się zgadza, ale o dziwo, mimo, że dopiero wczoraj o tym poczytałam, postępowałam z nią dokładnie tak jak radzą, no może ze 2 razy mnie poniosło i Mała klapsa dostała :ico_wstydzioch:

Pati85, dobrze, że Ci przeszło :ico_sorki:

izabelllla123, mmmmmm, jakie pyszności robisz na obiad :ico_haha_02:
Jakoś się nie nakręcam specjalnie
to super :-) ja to taka panikara jestem, jak zbliża się jakiś ważny dzień :ico_oczko: A ten niewątpliwie będzie ważny :-D Inaczej wygląda stres przed porodem niezaplanowanym, bo jednak nie znamy dnia ani godziny i jakoś tak człowiek nie zdąży się nakręcić, zawsze jest zaskoczony, nawet jeśli jakimś cudem udaje się trafić w termin
przytyłam tylko 7 kilo
fajnie, połowę mniej niż ja, a może ja już mam więcej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 sie 2011, 12:45

Witajcie, wrzesien i pazdziernik nadchodzą pełną parą, lada dzień i wasze dzieciaczki bedą na świecie. Właśnie sobie uświadomiłam że to juz prawie 2 lata odkąd ja urodziłam Oliwkę :ico_olaboga: sorki że tak wpadam wogóle bez zapowiedzi, ale w domu nuda, nic sie nie dzieje i tak skacze sobie po forum robiąc przegląd co i jak :).... a jak tam u Was?

Awatar użytkownika
inia1985

23 sie 2011, 13:09

lada dzień i wasze dzieciaczki bedą na świecie
he he, najwyższy czas :-)

na Brzuszkach wklejam dzisiejszą fotkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 13:28

na Brzuszkach wklejam dzisiejszą fotkę
rewelacja przepiękny brzusio
lada dzień i wasze dzieciaczki bedą na świecie
mogłyby już być z nami :ico_sorki: :ico_sorki:
a jak tam u Was
heheh coraz ciężej, część dziewczyn lada dzień się rozpakuje, my jeszcze musimy poczekac do października.
Narazie u wszytskich trwaja przygotowania pokoików, łóżeczek i torb do szpitala :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 sie 2011, 13:31

izabelllla123, widze ze też bedziesz miec oliwke :) ktoś mi kiedys powiedział że wszystkie oliwki "to chole.ry" i musze powiedziec że ziarenko prawdy chyba w tym jest bo mam taką złośnice że hehehe....
Narazie u wszytskich trwaja przygotowania pokoików, łóżeczek i torb do szpitala
a ja właśnie bede sie przeprowadzać do warszawy i robie wietrzenie mieszkania, pozbywam sie wózka łóżeczka ciuchów karuzeli i czego sie tam jeszcze da coby mniej rupieci miec do zabrania :ico_noniewiem: chce któraś łóżeczko lub karuzele kupić :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 13:40

widze ze też bedziesz miec oliwke :) ktoś mi kiedys powiedział że wszystkie oliwki "to chole.ry" i musze powiedziec że ziarenko prawdy chyba w tym jest bo mam taką złośnice że hehehe....
to bedzie miala charakter po mnie, potrafie byc wredna, ale generalnie mam piekielnie mocny charakter. Czasem dziwie się mojemu M. że ze mna wytrzymuje.
a ja właśnie bede sie przeprowadzać do warszawy i robie wietrzenie mieszkania, pozbywam sie wózka łóżeczka ciuchów karuzeli i czego sie tam jeszcze da coby mniej rupieci miec do zabrania chce któraś łóżeczko lub karuzele kupić
najlepiej powrzucaj do sklepiku na forum z fotkami, duzo teraz kupujemy wiem że juz grudzień tez wziął się za zakupki. Warto spróbować :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 sie 2011, 13:42

izabelllla123, dobry pomysł :) ale to pozniej bo Oli sie obudziła i woła siku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 13:45

Sama chetnie zerknę a nóz znów cos wymyślę. Chociaż chyba już mam wszystko a nawet węcej niż wszystko :-D

szkieletorek

23 sie 2011, 14:16

ha zobaczcie co znalazłam na allegro do pokoiku moich szkrabów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No fajny fajny. Dla maluchów które same siedzą jedzą rysują superowa sprawa.
Ale upał u nas, ledwo dyszę!
No upał nie ma co .Ale ja dziś co chwila wchodzę z mała do basenu więc nie odczuwam gorąca zbytnio. Mała zadowolona i ja także bo nie mecze się a jest mi fajnie chłodno.
Jakoś się nie nakręcam specjalnie
to super :-) ja to taka panikara jestem, jak zbliża się jakiś ważny dzień :ico_oczko: A ten niewątpliwie będzie ważny :-D
No ja tez na pewno będę robić w portki bo właśnie CC bardzo się boje .

Kocura mam nadzieje że szybko dojdziesz do siebie i mały będzie dawał mamie troszku czasu bys zajrzała na forum i opowiedziała jak było i czego mam pilnować co mi wolno itp.

[ Dodano: 23-08-2011, 14:22 ]
My z małą zjadły zupkę kalafiorowa z lanym ciastem, mama dziś gotuje.
Uwielbiam zupy .Na 15 będzie drugie danie ziemniaczki z jakimś mięskiem ale nie wiem nawet jakim . Teraz idziemy po lody bo obiecałam małej . Potem basen bo woda dziś jest cudowna.

Dziś w nocy obudziłam się na siku i mówię zaspana do Pawła że mam ochotę na placka ziemniaczanego a on zaczął tez zaspany że takiego wielkiego grubego heh
Kurde nie ma co jak pogadać o tłustym jedzeniu w środku nocy . Ale placki ziemniaczane dalej za mną chodzą i może popołudniu jak będzie mi się chciało to zrobię sobie .

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 14:28

Dziś w nocy obudziłam się na siku i mówię zaspana do Pawła że mam ochotę na placka ziemniaczanego a on zaczął tez zaspany że takiego wielkiego grubego heh
Kurde nie ma co jak pogadać o tłustym jedzeniu w środku nocy . Ale placki ziemniaczane dalej za mną chodzą i może popołudniu jak będzie mi się chciało to zrobię sobie .
lubię placki ziemniaczane tak jak frytusie.
Fajnie smaki nachodza Cię w nocy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ja ogladam program o fececie który je świnkę morską :ico_olaboga: ochyda

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”