Teraz bede potrzebowala kilku dni zeby znowu sie wbic w tik takowy rytm
Jasiu juz spi a ja popijam soczek z piwkiem, albo raczej piwko z soczkiem, chce ktoras?? takie slabiusie, niecale 4 %
Dzis pierwszy raz nakrzyczalam na moje dziecko, bo wieczorkiem nic sie mu nie podobalo, i wiecie mam wyrzuty sumienia. Bo on w sumie taki aniolek jest i zaczal wymyslac piec minutek, a ja jakas taka zmarnowana po upalnym dniu i troszke pokrzyczalam i mam teraz wyrzuty sumienia.
Mamo Zuzi Zosienka juz super, tylko taka chudzinka ze szok, ona wazy mniej od Jasia. Podczas pobytu to byla strasznie zazdrosna o Jasienka. A Kochana pamietasz moze o tym smoczusiu dla Jasia?? Rzeczywiscie moze byc ten ksztalt podobny do MAM. Co do kolorkow ubran to Jasiu dostal sliczne spodnie, cos w odcieniu rozu i do tego koszulke taka zielona, z seri ubranek 5-10-15 i moim zdaniem sa super! Mi kazali dawc Jasiowi tran jak skonczy 6 tygodni po 2,5 ml, a od 6 miesiaca 5 ml ale nie daje, bo na samym poczatku to Jasiowi zaczely wyskakiwac jakies plamki i myslalam ze to od tego a poza tym to smierdzi to masakrycznie i jak spadnie na ubranko to czasami zostaja tluste plamy, a poza tym zapach po praniu nie chcial znikac a mi sie zbieralo na wymioty jak to czulam. Ale polecam jak najbardziej!!
eve samochdzik sliczny! Podziwiam Cie, super sobie radzicie i tak trzymac!! A co ubran to ja juz powoli sie oswajam. U nas podobvnie jak w Szwecji w gondolkach dlugo woza dzieciaczki.
eSKa ale przygoda z tym gadziorem, nienawidze takich stworzen, ja wogole malo zwierzakow lubie ale jak widze pajaki, myszy, zaby, weze, jaszczurki i zlowie to uciekam jak najdalej
Ewasiek wszystkiego naj naj dla Misia!! I ciesze sie ze wyjasnila sie sprawa z tym etatem!
Kocurka sliczna mialas sukienke na weselu. Jasiu tez spi w nocy tylko na brzuszku. Kupilam sobie w Polsce ta spacerowke co Wy chcecie i jestem zadowolona. Siostrze zostawilam stary wozio do sprzedania i teraz mam tu moje Quinny na dalsze spacerki i spaceroweczke skladana jak parasolka jak gdzies chcemy jechac, no i prawei caly czas mam ja na tarasiku, bo w sumie wiekszosc dnia spedzamy poza domkiem.