lepiej pozno niz wcaleDołączam na sam koniec

z olejem rycynowym lepiej uwazac i nie stosowac na wlasna rekepróbując wszystkiego co można...i oleju rycynowego,schodów,spacerów

lepiej pozno niz wcaleDołączam na sam koniec
z olejem rycynowym lepiej uwazac i nie stosowac na wlasna rekepróbując wszystkiego co można...i oleju rycynowego,schodów,spacerów
Mnie parę dni temu zaczepiła sąsiadka i mówi "to już tak 7. miesiąc chyba co??????"Wiesz,ja powtarzam tak naprawdę tylko opinie które same usłyszałam.
i tej wersji sie trzymajmyWszystkie mamy zgrabne brzuszki po prostu i tyle
oby, czekamyWczoraj na forum widziałam rybkę i Patrycję, więc chyba wyszły ze szpitala, może zajrzą do nas
No właśniepodobno organizm musi byc wypoczety i na silach, zeby spontanicznie zaczela sie akcja porodowa
No w takie przepowiednie to ja nie wierzę bo mi tak też mówił w pierwszej ciąży a przenosiłamMój gin powiedział że nie dochodze do nowego roku
Ja nic nie wiem na ten tematpowiedzcie dziewczyny ile wam odchodził czop przed porodem i czy tak długo??
Pierwszy termin porodu miałam na 31 grudnia a teraz na 14 stycznia:)
A czemu masz takie różne terminy???termin mam na 24 stycznia:)
Mnie koleżanka pojechała maksymalnie i stwierdziła że ona to taki brzuch jak ja to miała pod koniec 6miesiąca (chyba żart jakiśMnie parę dni temu zaczepiła sąsiadka i mówi "to już tak 7. miesiąc chyba co??????"![]()
Wszystkie mamy zgrabne brzuszki po prostu i tyle
No pewnie wpadną,jak już się troszkę zorganizują po przybyciu nowych członków rodzinki.Wczoraj na forum widziałam rybkę i Patrycję, więc chyba wyszły ze szpitala, może zajrzą do nas
Jeny,współczuję Ci.Oby coś dala ta dzisiejsza wizyta bo ty się wykończysz jeszcze przed porodem.ja ledwo na oczy patrze, dzisiaj w nocy chyba w ogole nie spalam, polozyc sie i tak nie moge
Ja z pewnością nie pomogę,bo sie na tym nie znam kompletnie.A powiedzcie dziewczyny ile wam odchodził czop przed porodem i czy tak długo??
podejrzewam ze termin jest na 14,a ten 24 styczeń to może zwykły błąd klawiaturowymyssa napisał/a:
Pierwszy termin porodu miałam na 31 grudnia a teraz na 14 stycznia:)
myssa napisał/a:
termin mam na 24 stycznia:)
A czemu masz takie różne terminy???
i ja tak mysle...podejrzewam ze termin jest na 14,a ten 24 styczeń to może zwykły błąd klawiaturowy
to juz inna sprawaGinekolog sam polecił mi olej rycynowy.
w zasadzie tylko magnez pomaga, ale pod koniec ciazy trzeba by skonsultowac jego przyjmowanie z lekarzem, wielu kaze odstawic po 36 tc...I jak radzicie sobie z bólem łydek?
teraz to juz tylko czekanie nam pozostalozobaczymy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość