Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 08:52

secret25, ciary mi przeszły po plecach, mój K. też widział akurat, jak to otwierałam - mam mieszana uczucia, w pierwszym odruchu myślałam, że ktoś dziecko sprzedaje na allegro :-D

Janiolek, u mnie takie zaglądanie pod łóżka i za szafy to jak wyprawa po skarby była :-) teraz juz Młody taki duży, że tylko swoje rzeczy i tylko pod swoim łóżkiem upycha :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 wrz 2008, 08:56

w pierwszym odruchu myślałam, że ktoś dziecko sprzedaje na allegro
No dokładnie,nawet gdz$ieś przeczytałam,że te laleczki służa kobietom po stracie ciąży.Zupełnie nie wiem w jaki sposób :ico_puknij:
Dobra,musze się do lekarza zbierać,pa pa

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 08:59

No dokładnie,nawet gdz$ieś przeczytałam,że te laleczki służa kobietom po stracie ciąży.Zupełnie nie wiem w jaki sposób :ico_puknij:
hmmm, po stracie ciąży to najczęściej kobieta nie może patrzeć na małe dzieci... przynajmniej ja tak miałam... noo, ale różnie kobiety reagują...
Dobra,musze się do lekarza zbierać,pa pa
to czekamy na wieści :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 wrz 2008, 09:04

wiem, że jest dorosły ale boli mnie strasznie jak widzę, że życie sobie marnuje. Ona rzuciła pracę w Warszawie i nie pracuje, ze wszystkim jest sklócona, z całą rodziną, wszystkim zakłada sprawy w sądzie i tak żyje od rozprawy do rozprawy. Wróciła na do siebie na wieś a tu przyjezdza jak potrzebuje noclegu (moj brat wynajmuje kawalerkę) przed kolejną rozprawą. Jakis czas temu go zostawiła, moj brat poznał bardzo fajną dziewczynę, mgr farmacji, pracuje w aptece, poważnie myślącą o życiu. Ona się w nim zakochala i swiata poza nim nie widzi a on tylko o tamtej gada. Raz go zostawia, raz wraca, i tak juz 4 lata. Nie dość, ze spotyka się z moim bratem to jeszcze z kilkoma innymi. Od swojego byłego bierze normalnie pieniadze za seks. Powiedziala, ze nawet jak się ozenią to ona i tak będzie mojego brata zdradzać. a ma taką fajną dziewczynę pod reką, która go szanuje. naprawdę nie wiem co to będzie. Ona jest chora psychicznie a tacy ludzie nie powinni mieć dzieci. Powinna się leczyć. szkoda gadać :ico_placzek: tak tylko chciałam Wam napisać co mnie gryzie

secret, na usg idziesz? :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 09:09

aniabella, więc może to nie jego dziecko, jak ona ma tylu chętnych do siebie?? a mężczyźni czasami to w łeb powinni zarobić za takie głupie zaślepienie... ale wiesz, jak Secret napisała - nic nie zrobisz, jego decyzja... możesz go namówić na testy DNA, bo w tej chwili to tysiąca zł nie wychodzi za takie badanie i to w dodatku bezbolesne, bo patyczkiem z watką wewnątrz ust się mazia...

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 09:17

nie wiem czy wiesz,ale na wszelki wypadek Ci napiszę,że sok z buraków trzeba pić po jakiejs godzinie od przygotowania-odstany musi być.Nie wiem dlaczego ...
nie wiedziałm, i wczoraj wypilam od razu :ico_olaboga:
a czy mogę robić na 2 dni? bo znajoma robiła i normalnie na 2 dzień resztę wypijała

[ Dodano: 2008-09-17, 09:22 ]
aniabella rozumiem, że przeżywasz sytuacje swojego brata,ale pamiętaj, że nie możesz się denerwować :ico_nienie: , tak jak dziewczyny piszą to jest jego decyzja, Ty jedynie możesz z nim pogadać i powiedziedziec co o tym myślisz

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 09:23

no to się pochwalę tymi moimi krzyżykami :-D

pierwszy to zatoka, powierzchnia wyszywania 38cm*49cm - długo ją robiłam, ponad dwa lata :ico_wstydzioch: ale w przerwach były inne obrazki :-)
Obrazek

a to na osłodę :-D śliczniutkie kwiatuszki, malutki obrazek, bo tylko 15cm*20cm :-) juz wczoraj zaczęłam :-D
Obrazek

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 09:30

ananke, śliczne te obrazki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , już sobie je wyobrażam w pokoju na ścianie :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 09:32

ananke, śliczne te obrazki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , już sobie je wyobrażam w pokoju na ścianie :-D
dziękuję :-) tak, na ścianę pójdą oba, bo te dla siebie wyszywałam :-) do zatoki mam jeszcze drugi obrazek, o połowę mniejszy, ale na razie muszę tymi kwiatkami kolorystykę muliny zmienić, bo znów mi obrzydnie :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 wrz 2008, 09:48

ananke, bomba :ico_brawa_01: zdolniutka jesteś :-D

ja już wstaję, idę zrobić sobie sniadanie. Muszę jechać do swojego lekarza bo zapomniałam wziąć zaświadczenie, ze mogę uczestniczyć w szkole rodzenia a bez tego mnie nie przyjmą. Mam nadzieję, ze mnie przepuszczą bez kolejki. Wejdę z kimś do gabinetu i powiem mu o co chodzi. Mam nadzieję, ze się zgodzi i mi wypisze od ręki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”