niestety dziś na 100% nie, ale mieli dziś ustalić date :)czy dzisaj przypadkiem Avanti nie ma cc
czy te debile to poważne sa, ze już tak powiem, no daj spokój, jak można tak kobiete rodzącą potraktować, jak wogóle tak można człowieka potraktować to szok szpital powinien być przygotowany na taką sytuację a nie. no nic dobrze, że wszystko sie dobrze skończyło , no i strasznie szybciutko Was wypuścili:)Czyli 3.5 godz jeździłam karetką po Gdańsku
mam nadzieje, że jest lepszy od naszego we włocławku bo po ostatnim to ja dziękuję :)moja mama pracowała w tym szpitalu kupę lat
dziękujemy śliczniebedę mocno trzymać kciuki za ciebie i synka
teraz to już sie nic nie liczy dla mnie, jeszcze rano to byłam załamana, że to jeeeeszcze tydzień a teraz to jest tyyylko tydzien, bo wiem, że łużej szekać nie bede :) akurat jutro dokupie reszte rzeczy w piątek dokończe sprzątać w sobote pojedziemy pokupować rzeczy do szpitala (znaczy sie pićku i jedzonko ) w niedziele zrobie pranie w poniedziałek ubiore pościel Wiktora i we wtorek 8 oo bede w szpitaluejustysia, super ze masz juz konkretny termin
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość