Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2010, 13:24

Kala znów kłótnia :ico_szoking: czemu piszesz, że chodzi na panienki?
A Szymek co tam porabia?

My też nie poszliśmy. Zrobiłam matiemu kluseczki z serka homogenizowanego i wcina. Mała też wcina, ale marudzi przy tym. Zmęczona jest.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

27 kwie 2010, 13:30

a my jednak nie poszłyśmy na spacer, widzę przez okno, że wieje wiatr i jakoś tak pochmurno się zrobiło, kto wie czy nie zacznie padać, młoda leży na macie i na razie spokój :-D

Kala czy ten Twój mąż nie rozumie, że Tyteraz potrzebujesz spokoju? :ico_zly:

matikasia co to za kluseczki? Przepis jest na blogu? :-D

Awatar użytkownika
wiolaw

27 kwie 2010, 13:34

jestem i ja na chwilke , bo Lolo usnoł i mam czas na przyszykowanie obiadku :ico_haha_02:
ale najpierw dopijam kawkę , zimna ju ale i taka dobra :ico_oczko:

pojechałam z Ala do szkoły i poszłam zapłacić na skaładke komunijna i dowiedziałam sie przy okazji ,e w klasie jest wszawica :ico_placzek:
ja sprawdzam Ali prawie codziennie głowe przy czesaniu i narazie nic nie zniosła, ale az mnie wszystko swędzi :ico_noniewiem:

matikasia, komunię mamy 29 maja

Kala ;), ty to sie masz z tym twoim chłopem :ico_noniewiem:
My dziś nie idziemy na spacer, okropnie jest.
brrrrr u nas też pada
żeby odwieżć Alę do szkoły musiałam ciocię do Lolka zawołać , jak jamam dobrze z nimi tzn z rodzinka mojej mamy brata , jeden tel i ktos zawsze przyjdzie jak potrzeba , a jak nie chce mi sie gotować to tez sie pozywię , jak wczoraj :ico_oczko:

no dobra kawka wypita , to lece jeszcze pranko rozwiesić i obiadek podszykować :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
matikasia

27 kwie 2010, 14:11

Wiolaw no ekstra masz z tą rodznką w pobliżu :ico_haha_01: pozazdrościć.

Magda33 przepisu nie ma na blogu,bo jakoś nie wydawały mi się atrakcyjne, ale chyba wstawię jak znów zrobię bo są przepyszne, a dla rodziców takich dzieci jak mati, że tylko monte je z serków to zbawienie:)
no i nie nic łatwiejszego
1 jajko
1 serek homo waniliowy
1/3 szkl. mąki
szczypta soli
Wszystko wymieszać i czubkiem łyżki nakładać na wrzącą wodę

Ale mi tych kotletów wyszło. Milenka w połowie smażenia głodna i konczyłam z nią na rękach.

[ Dodano: 2010-04-27, 14:19 ]
dziewczynki na mój wierszyk można głosować raz dziennie
będę wam przypominać codziennie do 10 maja ok?:)
http://www.bebiko.com.pl/#/misiowanki/3 ... 02bb8b06ea
myślałam, ze tylko jedna osoba raz i koniec i mam tylko 9 głosów, a niektórzy już po 300 :ico_szoking: :ico_szoking:

Mila padła, ciekawe na ile :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-04-27, 14:20 ]
matko znów 2 minuty:(

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

27 kwie 2010, 14:30

dziewczyny chyba po prostu chciałabym przywiązać Rafała do siebie, żeby na krok mnie nie odstępował, ale przecież zakupy też trzeba zrobić a temu sąsiadowi co pomagał przy aucie to ten sąsiad też mu kiedyś pomógł przy naszej felicji :ico_wstydzioch:
matikasia a tak jakoś napisałam o tych panienkach... bo zazdrosna jestem że wychodzi gdziekolwiek beze mnie, nawet do sklepu... :ico_noniewiem: a spróbuję zrobić te kluseczki co przepis dałaś... :ico_haha_02: ja mam już od tygodnia chcicę na pierogi z serem polane śmietaną albo jogurtem... ach ta :ico_ciezarowka: wiecznie jakieś zachcianki...

Weronika zrobiła kupkę jak się wtedy obudziła. Przewinęłam ją, wywiozłam w wózku na balkon, pobujałam, pomarudziła ale wymarzłam to weszłam z nią do domu, bujałam dalej i w końcu odpłynęła a broniła się przed spaniem jak nie wiadomo przed czym i dlaczego.... Ale już śpi z 10 minutek, to pomidorówkę robię z Rafałem (ja na forum oczywiście odpoczywam ale myślami obiadek robię :ico_oczko: ) a potem odsmażymy mielone ale nie chce mi się kotletów więc idę kupić paczkę pierogów z serem i śmietanę bo zaraz mnie skręci, tak mi się ich chce :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
matikasia

27 kwie 2010, 14:40

Kala ale mi smaka narobiłaś pierogami:) też uwielbiam z serem. Robię sama, ale Tobie szybciej kupić skoro tak Ci się chce:)
Napisz czy kluseczki Szymkowi będą smakować:)
A co Ty taka zazdrosna jesteś? masz powody? :)

Mała nadal nie śpi i marudzi. Poszłam do sypialni przytuliłam się dałam cyca, ale wpadł mati że będzie się w lekarza ze mną bawić i znów się rozbudziła :ico_sorki:
ale chociaż nogę mam wyleczoną:)

[ Dodano: 2010-04-27, 14:42 ]
A emika coś się przestała odzywać co nie? może odpuściła?

[ Dodano: 2010-04-27, 14:43 ]
Nie no idę to tej mojej marudy. Padam już. Z Matim nic nie mogę zrobić i w domu też/.

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

27 kwie 2010, 14:50

Padam już. Z Matim nic nie mogę zrobić i w domu też/.
Ja mam dokładnie to samo. Tzn miałam, na szczęście zasneła teraz, ale na rekach ja usypiałam. Śpi już ze 20minut.

Awatar użytkownika
matikasia

27 kwie 2010, 14:53

Zostawiłam ją w łóżeczku, może uśnie, ale gada na razie. Ja nadal nic nie robię, bo mati tym razem mi zęby leczy. :-D :ico_sorki:

Kasia90

27 kwie 2010, 15:21

bo mati tym razem mi zęby leczy.
Hehe i widzisz, teraz wszystkie Twoje problemy z zębami się skończą! :)

Awatar użytkownika
Magda33

27 kwie 2010, 15:21

matikasia dzięki za przepis :-D

Zosia śpi już 1,5 godziny :ico_szoking: ale wisi na cycusiu, jak tylko jej zabiorę, to zaczyna szukać :ico_olaboga:

też właśnie pomyślałam, że emikaw dała sobie spokój z forum

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”