ja czekam z obiadem na mojego M. wcięłam owsiankę ok 15 i jeszcze jestem najedzona, ogólnie coś mleko ostatnio mi smakuje.
CO do duchoty ja tez wyzamykana w mieszkaniu, ciut chłodniej niz jakbym miala pootwierane okna i drzwi na balkon.
O matko a co to za upodobanie jakieś dziwne.A ja ogladam program o fececie który je świnkę morskąochyda
Fajnie że wszytko ok . Tylko nie zrozumiałam ile w końcu przybrałaś i ile ważysz. Bo jak ci mogło przybyć 21 kilo a masz już 11 .Mi przybyło kolejne 21 kilo już 11 razem:)
No ja na razie nie wiem co to znaczy puchnąć czy mrowienie.Ale zdarzyło mi się kiedyś jak był upał i dużo spacerowałam że dłonie mi tak pulsowały i były nabrzmiałe jak by miały wystrzelić.ja tez spuchnięta całaSpuchnięta jak balon chodzę
no wlasnie tez mialam sie spytac tylko zapomnialam napisacTylko nie zrozumiałam ile w końcu przybrałaś i ile ważysz. Bo jak ci mogło przybyć 21 kilo a masz już 11 .
lo matkowyprać i wyprasować firankę 10 metrowa
no pewnie, ze sie kladz i odpocznij troche, korzystaj poki mozesz, bo potem nie bedzie czasu na drzemkichyba sie położę a co robota nie zając nie ucieknie a ja tez czasem potrzebuje się zdrzemnąć w dzien.
No okno jest na cala ścianę takie balkonowe i firankę się daje 2x więcej niż długość okna wiec mam takiego byka.Nie cierpię jej prasować bo długo to trwa. Zazwyczaj P mi pomaga i mi ja przesuwa i wtedy szybciej mi idzie.lo matkowyprać i wyprasować firankę 10 metrowa![]()
No i tak zrobiłam . Spałam 2 godz ale fajnie tak się zdrzemnąć w ciszy, rany dawno tak nie miałam , cudowne uczucie . Teraz jeszcze zrobię sobie jakąś bułeczkę z dżemikiem i może coś zrobię bo siły mi wracają.Na polu się chłodno robi więc będzie lżej.no pewnie, ze sie kladz i odpocznij troche, korzystaj poki mozesz, bo potem nie bedzie czasu na drzemkichyba sie położę a co robota nie zając nie ucieknie a ja tez czasem potrzebuje się zdrzemnąć w dzien.
hehe a ja mam wrażenie właśnie że to wy dużo robicie i dużo macie zrobione, a ja że się opieprzam dosłownie.szkieletorek jak się czyta Twoje posty to Ty bez przerwy coś robisz![]()
Skąd Ty masz tyle siły??
![]()
kurcze ja to w ciąży wpałam chyba po 16 h na dobe dosłownieSpałam 2 godz ale fajnie tak się zdrzemnąć w ciszy, rany dawno tak nie miałam , cudowne uczucie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość