Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 17:18

ja czekam z obiadem na mojego M. wcięłam owsiankę ok 15 i jeszcze jestem najedzona, ogólnie coś mleko ostatnio mi smakuje.

CO do duchoty ja tez wyzamykana w mieszkaniu, ciut chłodniej niz jakbym miala pootwierane okna i drzwi na balkon.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 17:27

wcięłam owsiankę ok 15 i jeszcze jestem najedzona
a mi czegos sie chce tylko nie wiem czego

Szkoda mi malego, bo musi siedziec ze mna w domu, ja w taka duchote nigdzie nie wychodze, pojde z nim troche pozniej, niech troche pobiega

Alanek szaleje w brzuchu, wygina sie na rozne strony :ico_olaboga:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

23 sie 2011, 17:37

A ja ogladam program o fececie który je świnkę morską :ico_olaboga: ochyda
O matko a co to za upodobanie jakieś dziwne.
Mi przybyło kolejne 21 kilo już 11 razem:)
Fajnie że wszytko ok . Tylko nie zrozumiałam ile w końcu przybrałaś i ile ważysz. Bo jak ci mogło przybyć 21 kilo a masz już 11 .
Spuchnięta jak balon chodzę
ja tez spuchnięta cała
No ja na razie nie wiem co to znaczy puchnąć czy mrowienie.Ale zdarzyło mi się kiedyś jak był upał i dużo spacerowałam że dłonie mi tak pulsowały i były nabrzmiałe jak by miały wystrzelić.

Ja odwiozłam małą , wyczyściłam basen bo naniosło się .
Teraz wzięłam prysznic bo cała mokra byłam. Mam w planach dokończyć dziś sypialnie czyli wysprzątać szafę jedna , umyć szafkę nocna, wyszorować podłogę na kolanach wyprać i wyprasować firankę 10 metrowa. Ale nie wiem jak mi to pójdzie bo obecnie bierze mnie śpioch i chyba sie położę a co robota nie zając nie ucieknie a ja tez czasem potrzebuje się zdrzemnąć w dzien.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 17:40

Tylko nie zrozumiałam ile w końcu przybrałaś i ile ważysz. Bo jak ci mogło przybyć 21 kilo a masz już 11 .
no wlasnie tez mialam sie spytac tylko zapomnialam napisac
wyprać i wyprasować firankę 10 metrowa
lo matko :ico_olaboga:
chyba sie położę a co robota nie zając nie ucieknie a ja tez czasem potrzebuje się zdrzemnąć w dzien.
no pewnie, ze sie kladz i odpocznij troche, korzystaj poki mozesz, bo potem nie bedzie czasu na drzemki :-)

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 sie 2011, 18:55

hehe tam tylko 2 miało być :-D
szkieletorek jak się czyta Twoje posty to Ty bez przerwy coś robisz :ico_szoking: :ico_szoking: Skąd Ty masz tyle siły?? :ico_szoking: :ico_szoking:

szkieletorek

23 sie 2011, 20:01

wyprać i wyprasować firankę 10 metrowa
lo matko :ico_olaboga:
No okno jest na cala ścianę takie balkonowe i firankę się daje 2x więcej niż długość okna wiec mam takiego byka.Nie cierpię jej prasować bo długo to trwa. Zazwyczaj P mi pomaga i mi ja przesuwa i wtedy szybciej mi idzie.
chyba sie położę a co robota nie zając nie ucieknie a ja tez czasem potrzebuje się zdrzemnąć w dzien.
no pewnie, ze sie kladz i odpocznij troche, korzystaj poki mozesz, bo potem nie bedzie czasu na drzemki :-)
No i tak zrobiłam . Spałam 2 godz ale fajnie tak się zdrzemnąć w ciszy, rany dawno tak nie miałam , cudowne uczucie . Teraz jeszcze zrobię sobie jakąś bułeczkę z dżemikiem i może coś zrobię bo siły mi wracają.Na polu się chłodno robi więc będzie lżej.
szkieletorek jak się czyta Twoje posty to Ty bez przerwy coś robisz :ico_szoking: :ico_szoking: Skąd Ty masz tyle siły?? :ico_szoking: :ico_szoking:
hehe a ja mam wrażenie właśnie że to wy dużo robicie i dużo macie zrobione, a ja że się opieprzam dosłownie.

Ale cisza się zrobiła na forum .

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2011, 20:09

hehe a ja mam wrażenie właśnie że to wy dużo robicie i dużo macie zrobione, a ja że się opieprzam dosłownie.

Ale cisza się zrobiła na forum .

Szkieletorek może Ty na jakims Spidzie lecisz Kochana :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 sie 2011, 20:10

Spałam 2 godz ale fajnie tak się zdrzemnąć w ciszy, rany dawno tak nie miałam , cudowne uczucie
kurcze ja to w ciąży wpałam chyba po 16 h na dobe dosłownie :ico_olaboga: i nic mi sie robić nie chciało ale to moze przez tą cukrzyce... :ico_puknij:
no wiec w sklepiku dałam posta http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 99#5560099

szkieletorek

23 sie 2011, 20:13

hehe tak
Chciałabym kurcze mieć jeden dzień siły za dwóch i porobić to wszystko co chce a naprawdę jest tego ogrom bo chce każde pomieszczenie na gorze doprowadzić do porządku czyli został salon korytarz ganek wc i łazienka.I chce tak móc wszystko od sufitu po podłogi.
Niestety na razie zaczęłam dopiero sypialnie więc kiepsko idzie. A ciągnie się to dlatego iż w domu jest wiecznie pełno pracy i to zostawiam na koniec a wtedy już sił mi brak .

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 20:41

Hej!

Ja też pospałam po południu, bo bez tego ani rusz. M. wziął Zu na plac zabaw, więc była cisza i spokój.
Teraz Zu juz w łóżiu. Jutro do babci ja odwozimy po południu i kurczę nie wiem, kiedy znowu wszyscy będziemy w domciu razem :ico_noniewiem: Aż mi smutno :ico_placzek:

marcz89, super wieści :ico_brawa_01:

Kurczę straszne upały zapowiadaja na najbliższe dni, pewno się skiszę w tym szpitalu :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”