Dziewczyny, ja też powoli zaczynam mieć ciasno w płaszczu, tez chcę wiosny (bo wtedy w kurtce sportowej mogę spokojnie chodzić i cieplej będzie na dworze), najlepiej żeby był już czerwiec. Wczoraj słyszałam jak w tv mówili, że jeszcze na początku przyszłego tyg. mróz a od marca coraz cieplej i zima ma odpuścić. Ale wiecie z prognozą pogody to jak z wróżeniem z fusów
Ja obiadek ma z wczoraj, na jutro pampuchy (inaczej kluski/bułki na parze), a placki ziemniaczane na sobotę.
Doczekałam się kuriera
byla u mnei polozna, pogadalysmy, fajnie bylo, opowiedziala mi co i jak w tym naszym szpitalu, umowilysmy sie wstepnie na za 2 ttygodnie ale ma jeszcze dzwonic
a czy Wy sie juz umowilyscie z poloznymi?
[ Dodano: 2011-02-17, 12:51 ]
Wiola zdrowka dla Filipka
mmm, bardzo lubie kluski na parze, ale w tej ciazy jem z sosem miesnym, a z Marcelem w ciazy jadlam z sosem owocowym chyba dlatego moj synek teraz tak je uwielbia
Ja z położną też muszę się telefonicznie umówić! Ale też myślę, że dopiero w marcu to nastąpi
Kluchy na parze uwielbiam- ale dużo z nimi roboty! Pomyślę po niedzieli..też z sosem mięsnym je jadam, chociaż z sosem jagodowym też są wyśmienite
Ulepiłam 30 pierogów Mam nadzieję, że będą pyszne!!!
he
U mnie net nie działał, mam nadzieję, że już na dobre naprawili.
markotka śliczne pazurki , ja w trochę krótszych gustuję, w przyszłym tyg. pójdę sobie chyba jeszcze raz zrobić, to strasznie wciąga.
a Ty masz tipsy?
wiola zdrówka dla Filipka myślę, że to dobr pomysł z tym dorosłym łóżkiem, Pola od ponad miesiaca śpi na duzym, małe oddała dzidziusiowi , ja kupowałam w Ikea, fajne, bo "rosnące"
markotka, super pazurki! Ja jak robiłam na ślub też miałam dużo krótsze i szybko musiałam zdjąć ze względu na zawód, ale bardzo mi się takie podobają
A Ty tak ładnie równo sobie umiesz zrobić sama? podziwiam !